Travel Unie International Nederland N.V.

Met holland international per 'classic american car' door cuba

Overnachten in koloniale hotels en reizen per klassieke auto

Rijswijk, donderdag 9 juni 2005 - Holland International heeft in de zomerbrochure 'Caribbean' een bijzondere autorondreis door Cuba opgenomen. Tijdens de zesdaagse privé-rondreis 'Cuba by Classic Car' rijden de klanten van Holland International, in een typisch Amerikaanse auto uit de vijftigerjaren, een in overleg met de chauffeur samengestelde route door Cuba. 's Nachts overnachten ze in koloniale hotels. Holland International vliegt deze zomer wekelijks met ArkeFly naar Varadero op Cuba.

In de brochure 'Caribbean' voor zomer 2005 heeft Holland International naast een breed aanbod van hotels, ook een zesdaagse privé-rondreis per klassieke Amerikaanse auto opgenomen. Tijdens deze rondreis maken klanten van Holland International, vanuit een klassieke Amerikaanse auto uit de vijftigerjaren, kennis met het boeiende Cuba. "Tijdens de rondreis kunnen klanten naar eigen smaak en in overleg met de Engelssprekende chauffeur een dagprogramma samenstellen", aldus Simone van den Berk, woordvoerder van Holland International. "Klanten overnachten in klassieke koloniale hotels. Tijdens de rondreis wanen zij zich in het Cuba van de jaren '50." De flexibele privé-rondreis start in Havana. Na afloop kunnen klanten van Holland International desgewenst hun vakantie verlengen in Varadero of Havana. De tour wordt aangeboden vanaf 778,- euro per persoon, inclusief vijf overnachtingen op basis van logies en ontbijt, vervoer per klassieke gerestaureerde Amerikaanse auto en een privé-chauffeur. De retourvlucht is niet inbegrepen.

Holland International brochure 'Caribbean' zomer 2005 Holland International heeft in de brochure 'Caribbean' voor zomer 2005 een breed aanbod van hotels, appartementen en rondreizen opgenomen op Costa Rica, Jamaica, de Dominicaanse Republiek, Cuba en Tobago. De brochure is verkrijgbaar bij alle ANVR-reisbureaus, waaronder de 217 World of TUI Reisbureaus. Meer informatie kan men vinden op www.hollandinternational.nl.