Ingezonden persbericht


Persbericht

Partnerovereenkomst FileNet en BWise voor het aanbieden van geïntegreerd complianceplatform

Meer controle over organisatiebrede content en business process management dankzij gecombineerde Corporate Compliance- en Content Management-oplossing

Amstelveen, 9 juni 2005 -- BWise, toonaangevend leverancier van software op het gebied van compliance en interne controle, en FileNet Corporation (Nasdaq: FILE), marktleider op het gebied van Enterprise Content en Business Process Management-oplossingen, hebben een partnerovereenkomst gesloten. De overeenkomst houdt in dat beide bedrijven hun respectievelijke oplossingen gezamenlijk gaan vermarkten, om zo een organisatiebreed compliance-platform te kunnen bieden.

De compliance-suite van BWise biedt een geïntegreerde enterprise risk management(ERM)-oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast aan meerdere IT-infrastructuren. De oplossing helpt organisaties te voldoen aan essentiële regelgeving, zoals Sarbanes Oxley (SOX). In combinatie met FileNet's toonaangevende ECM-platform, FileNet P8, zorgt de suite van BWise voor nog meer organisatiebrede controle op het gebied van recordsmanagement, e-mail management en business process management. Dit zijn allemaal noodzakelijke elementen voor succesvol ERM. De gezamenlijke oplossing biedt een one-stop-shop voor contentmanagement in combinatie met compliance en stelt organisaties in staat om risico's beter te beheren.

"Door FileNet's toonaangevende ECM-oplossing te combineren met onze out-of-the-box ERM-suite kunnen organisaties hun compliance beter beheren", aldus Robert Pijselman, CEO van BWise. "We zijn zeer verheugd om partner te worden van een marktleider als FileNet en kijken er naar uit om onze klanten de voordelen te bieden die haalbaar zijn dankzij de koppeling tussen de producten van BWise en FileNet."

"De toevoeging van BWise's bewezen compliance-oplossing betekent een verdere versterking van onze ECM-oplossingen. BWise biedt een gebruikersvriendelijke, template benadering van compliance met een directe link naar verbeteringen in bedrijfsprocessen die door ons platform mogelijk worden gemaakt," zegt Lee Roberts, chairman en CEO van FileNet. "We zijn tevreden over de toegevoegde waarde die onze gezamenlijke oplossing klanten kan bieden."

FileNet BV - Bouwerij 34-36, 1185 XX Amstelveen Tel.: 020 543 1345, fax: 020 543 1363, internet: www.filenet.com

Over BWise BWise is wereldwijd toonaangevend leverancier op het gebied van corporate compliance, enterprise risk management (ERM) en software interne controle, gebaseerd op een solide basis van business process management. Het bedrijf is opgericht in 1994 en levert oplossingen die bedrijfsverantwoordelijkheden inzichtelijk maken, financiële, strategische en operationele efficiency vergroten, en prestaties en ROI optimaliseren. BWise is sterk vertegenwoordigd in de compliance-markt met meer dan 1.200 klanten in diverse marktsegmenten, waaronder TNT, VNU, Connexxion en Crucell, en ruim 110.000 gebruikers.



Ingezonden persbericht