Gemeente Echt-Susteren


Peiling behoefte aan vrije sector kavels

De gemeente Echt-Susteren doet momenteel onderzoek naar de toekomstige woningbehoefte. Op basis van allerlei voorhanden zijnde gegevens en onderzoeken (bevolkingsontwikkeling, economische en sociaal-culturele ontwikkelingen) kunnen algemene conclusies worden getrokken. Daarnaast wordt door middel van interviews met marktpartijen een beter beeld van de lokale markt gekregen.

In dit kader is het wenselijk een goed zicht te hebben op de omvang en aard van de vraag naar vrije sector kavels. Het gaat hier om kavels, waarop door particulieren een woning gebouwd wordt (individueel opdrachtgeverschap).

Indien u de komende jaren belangstelling heeft een dergelijke kavel te verwerven van de gemeente verzoeken wij u de onderstaand formulier te downloaden en de vragen te beantwoorden.

Dit formulier moet vóór 1 juli a.s. worden gezonden naar burgemeester en wethouders van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt. Indien u vragen heeft over het bovenstaande kunt u zich wenden tot mevrouw M. Beunen (telefoon: 0475 478 827).

Te downloaden:

* Formulier vrije sector kavels.pdf