Gemeente Amerongen


WATERPLAN HEUVELRUG
Burgemeester en wethouders van Amerongen maken bekend dat met ingang van 9 juni 2005 het Waterplan Heuvelrug ter inzage ligt.

Water is van groot belang voor de kwaliteit van onze leef,- en werkomgeving. Voor het landelijk gebied zijn diverse plannen uitgewerkt met doelstellingen voor water. Met het Waterplan Heuvelrug wordt invulling gegeven aan waterdoelen voor het stedelijk gebied.

Het Waterplan Heuvelrug is opgesteld door de gemeenten Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen, het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden en Hydron Midden-Nederland.

Dit Waterplan zal in oktober 2005 ter besluitvorming aan de gemeenteraden van Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Doorn en Amerongen worden voorgelegd.

Het Waterplan Heuvelrug ligt gedurende een termijn van vier weken in het gemeentehuis ter inzage. Het Waterplan is ook te raadplegen op de website van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden; www.destichtserijnlanden.nl

Gedurende de genoemde termijn kunt u aan het college van B & W, t.a.v. de heer P. Scheepers, postbus 1, 3958 ZT Amerongen, schriftelijk bedenkingen tegen dit Waterplan inbrengen.