Ingezonden persbericht


Vandaag openinghampshire hotel bieze borger door hans wiegel

Vanmiddag - 9 juni - om 16.30 uur opent hans wiegel dit nieuwe hotel

Hierbij willen we u graag attenderen op de feestelijke opening van Hampshire Hotel ­ Bieze Borger vanmiddag. Uw fotoredactie (en uzelf uiteraard ook) is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Wat?
Officiële opening van het restaurant- en zalengedeelte van Hampshire Hotel ­ Bieze Borger. Het hotel is volledig gestript en van binnenuit opnieuw opgebouwd. De 23 gloednieuwe kamers worden naar verwachting in september opgeleverd.

Wanneer?

Donderdag 9 juni, vanaf 15.30 uur

Programma:

15.30 uur Ontvangst met hapjes en drankjes

16.30 uur Officiële opening door de heer Hans Wiegel en mevrouw T. Slagman ­ Bootsma, burgemeester van gemeente Borger-Midden Odoorn

18.30 uur Einde programma

Waar?

Hampshire Hotel ­ Bieze Borger in Drenthe.

Hoofdstraat 21

9531 AA Borger

Telefoon 0599 - 234321

Over Bieze

Bieze is een bijzondere plaats, die al eeuwenlang ­ de eerste berichten hierover dateren uit de 17e eeuw ­ dienst doet als brouwhuis en herberg. Hotel Bieze heeft haar naam sinds 1899 ­ sinds de verkoop van het pand aan Johannes Bieze ­ en is één van de meest markante panden in het dorp Borger. In december 2004 is het hotel gekocht door de 'Vrienden van Bieze', met als doel de naam en het Hotel Bieze te handhaven. Bieze Borger was en blijft een begrip!

Hampshire Hotel ­ Bieze Borger

De 'Vrienden van Bieze' is een groep ondernemers die veel belang hecht aan het behoud van Hotel Bieze. Na aanschaf van het hotel is gezocht naar een geschikte horeca ondernemer om het hotel te runnen. Deze werd gevonden in twee ondernemende echtparen; Erik en Femmy Wesseling en Mark en Annemarie Bergmans, tevens eigenaars van Hampshire Hotel ­ Wesseling en Hotel de Brink, beide gelegen in Dwingeloo. Wesseling en Bergmans willen een 'landmark' als Bieze graag runnen, maar dan wel met de solide basis die aansluiting bij een hotelgroep biedt: Hampshire Hospitality & Leisure ­ de hotelgroep waar Hotel Wesseling tevens bij is aangesloten ­ bood uitkomst.

Wilt u zo vriendelijk zijn ons te laten weten of we op uw komst kunnen rekenen? Bij voorbaat dank!

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met hoteldirecteur Mark Bergmans via 06 21 841 851 of met Annelies Putman Cramer

via 020 42 32 882.

Met vriendelijke groet,

Annelies Putman Cramer

USP PR & Communicatie

Annelies Putman Cramer

Postbus 14523

1001 LA Amsterdam

T +31 (0)20 42 32 882

F +31 (0)20 42 32 862

E apc@usp.nl

www.usp.nl