AutoRai

Print

Chrysler Voyager New York Edition het toppunt van luxe

(9-6-2005)
New York viert feest omdat de fameuze art-deco wolkenkrabber Chrysler Building precies 75 jaar bestaat. In Nederland viert Chrysler het feest mee met de Voyager New York Edition - het toppunt van luxe.

De basis van de New York Edition van de Voyager wordt gevormd door de SE Luxe-uitvoering, maar door de toevoeging van een groot pakket extra's, komt de uitrusting op het niveau van de LX-versies. Dit zijn de zaken die een (Grand) Voyager tot een New York Edition maken: airconditioning met dual zone climate control, een multifunctionele plafondconsole (met tripcomputer, kompas, leeslampjes en buitentemperatuurmeter), een audiosysteem met radio/cd-speler, 10 Infinity-luidsprekers en bedieningselementen op het stuur, houtaccenten in het interieur, een verlichtingspakket en mistlampen vóór. Daarnaast horen ook 16 inch lichtmetalen wielen, roofrails en een met leer bekleed stuur tot de standaarduitrusting van de New York Edition.

Goed feest
Hoewel de luxe van de speciale Voyager helemaal volgens de hoge New Yorkse maatstaven is, blijft de meerprijs bescheiden: 1.990 euro. Het pakket is verkrijgbaar voor zowel de Voyager als de Grand Voyager, maar het is niet te combineren met andere aanbiedingen. Een puntje van aandacht is de beperkte verkrijgbaarheid van de Voyager New York Edition. Dat is nou eenmaal het kenmerk van een goed feest: het is voorbij voordat iemand er erg in heeft.