Gemeente Barendrecht


---

09-06: Burgerjaarverslag 2004

Onlangs verscheen de derde editie van het burgerjaarverslag, het burgerjaarverslag over het jaar 2004. Hierin blikt burgemeester M. Th. van de Wouw terug op het jaar 2004. "Mede dankzij het stijgende inwoneraantal hebben we ook in 2004 mooie voorzieningen weten te realiseren. Denk bijvoorbeeld eens aan de snelle TramPlus-verbinding met Rotterdam, winkelcentrum Carnisse Veste, het verbouwde Theater Het Kruispunt en het Multifunctioneel Zorgcentrum aan het Middeldijkerplein. Voorzieningen waar alle Barendrechters profijt van hebben."

Verder legt de burgemeester in het burgerjaarverslag verantwoording af over de kwaliteit van de dienstverlening en de wijze waarop de gemeente bewoners betrekt bij het opstellen van plannen. Ook geeft hij aan waar de gemeente nog beter zou kunnen presteren.

Downloaden, ophalen of opvragen
Het Barendrechtse Burgerjaarverslag over 2003 is gratis af te halen bij het gemeentehuis en op diverse andere plaatsen in de gemeente, bijvoorbeeld bij de bibliotheek, bij het Infocentrum Carnisselande/Portland en in Waterpoort. Bovendien kunt u het Burgerjaarverslag 2003 downloaden of de gemeente vragen een exemplaar per post toe te zenden.

Download het burgerjaarverslag hier: BurgerJaarverslag_2004 Of vul het bestelformulier in: bestelformulier