Dienstenbond CNV

Wat zijn uw rechten? Tijd voor Action
09-06-2005

In februari 2005 zijn vanuit de CNV Dienstenbond alle filialen van Actionwinkels aangeschreven om op deze manier de medewerkers die daar werkzaam zijn op de hoogte te brengen van hun rechten. Dit heeft een groot aantal reacties opgeleverd. Er blijkt veel onduidelijkheid over de arbeidsvoorwaarden te bestaan. Ondergetekende wil graag met u persoonlijk van gedachten wisselen hierover.

Tijdens deze ledenvergadering wil ik van jullie persoonlijk horen wat er precies in de filialen wordt gedaan door werkgever. Welke CAO wordt toegepast? De werkgever heeft mij namelijk nog steeds niet verteld hoe hij zaken voor jullie regelt, alleen dat de "goede " CAO wordt toegepast.

Waar loopt u in uw dagelijks werk nog meer tegenaan? Kunt u bijvoorbeeld uw pauze ongestoord nemen, wat is uw loon, hoeveel vakantiedagen heeft u en hoe is het gesteld met de veiligheid in het pand? Wilt u mij via e-mail aangegeven of u interesse heeft in een dergelijke bijeenkomst? Bij voldoende belangstelling zal ik dan een bijeenkomst organiseren.

U bent lid, uw collega misschien nog niet. Die collega is deze eerste bijeenkomst van harte welkom. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. U kunt mij bereiken via 040-2116674 of k.baelemans@cnvdibo.nl