Gemeente Moerdijk


EXPOSITIE ADRIAAN VAN ZIJP IN GEMEENTEHUIS MOERDIJK

In de maand juni is er weer een nieuwe tentoonstelling te bewonderen in het gemeentehuis van Moerdijk. Van 1 juni tot en met 30 juni exposeert Adriaan van Zijp.

Ruim 26 jaar geleden begon Adriaan te fotograferen met een zelfgebouwde camera. Via een beroepsopleiding, trainingen, cursussen en veel praktijkervaring heeft hij zich vervolgens het vak eigen gemaakt. Onder de naam SUMplus fotografie speelt hij met de opdrachtgever het spel van lijnen en licht. Het resultaat fotos die het juiste verhaal vertellen.

Met een aantal series wil Adriaan van Zijp, de fotograaf achter SUMplus fotografie zich graag aan een groter publiek presenteren. Zo treft u series aan van portretfotografie of hondensport. De laatste is een niet alledaags onderwerp, maar spreekt zeker een groot publiek aan. Een zwart-wit reportage met als onderwerp "brand" laat de stille getuigen spreken van allesverwoestende brand. Ook enkele "losse" fotos moeten de bezoeker van deze overzichtelijke expositie zeker aanspreken.Tegelijk met deze expositie gaat er een nieuwe website de lucht in. Op het adres www.sumplusfoto.nl kunt u meer fotos en reportages bekijken. Maar een bezoek aan de expositie met het echte werk is zeker de moeite waard. U bent van harte welkom op het gemeentehuis in Zevenbergen.