Gemeente Tilburg

GO 05288

Datum
8 juni 2005

Samenscholingsverbod opnieuw verlengd

Tot 7 december 2005

In het gebied Wilhelminapark bestaat sinds 1999 een samenscholingsverbod. Ieder half jaar moet de burgemeester besluiten of het samenscholingsverbod verlengd moet worden. De burgemeester heeft besloten om het samenscholingsverbod te verlengen tot 7 december 2005.

Overlast in park en omgeving bestrijden

Dit besluit is genomen om de overlast in het park en de omgeving te bestrijden. Het afgelopen half jaar heeft laten zien dat het nog steeds nodig is het verbod te verlengen om de overlast tegen te gaan. Het alcoholverbod (tegenwoordig genotsmiddelenverbod geheten) dat geldig is in dit gebied is permanent van kracht. Hiervoor is dus geen halfjaarlijkse besluitvorming meer nodig. Onlangs is ook de aanwijzing van gebieden waar preventief gefouilleerd mag worden verlengd tot 1 december 2005. Dit betreft naast de binnenstad de volgende gebieden:
. Zuidoosterstraat, Besterdplein, Besterdring, NS-plein, Koestraat en Leonard van Veghelstraat;
. De Lochtstraat, Jan Heijnsstraat, Gasthuisring, St. Caeciliastraat (gedeelte tussen Hart van Brabantlaan en Jan Heijnsstraat) en Alleenhouderstraat (gedeelte tussen Jan Heijnsstraat en Arent van 's Gravensandestraat).

Kaart

Op de kaartjes aan de achterzijde van deze bewonersbrief is te zien in welke gebieden het samenscholingsverbod en het genotsmiddelenverbod geldig zijn.

Meer informatie?
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze bewonersbrief, dan kunt u contact opnemen met Reinou Kieboom, projectleider bij gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 08 of via email reinou.kieboom@tilburg.nl .

Bezoekadres
Stadhuisstraat 1

Postadres
Postbus 90157
5000 LL Tilburg

Doorkiesnummer
013 542 85 58
Faxnummer
013 542 88 25

---- --