Gemeente Barneveld


Werkzaamheden Oldenbarneveld

Vink Aannemingsmaatschappij is enige tijd geleden gestart met de werkzaamheden voor de reconstructie van het riool in de Primulastraat, en onlangs aan de Leeuwenbek- en de Narcissenstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Barneveld en zijn onderdeel van de totale herinrichting van de wijk Oldenbarneveld. De inrichting is tot stand gekomen in samenspraak met bewoners uit de wijk, de Woningstichting en de gemeente Barneveld (projectgroep Herinrichting Openbare Ruimte).

Riolering Primulastraat, Narcissenstraat en Leeuwenbekstraat Voor de bouwvak (medio juli) zijn de rioleringswerkzaamheden in deze straten afgerond. De straten worden tijdelijk voorzien van puinverharding, parkeren blijft mogelijk.

Om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken wordt het doorgaand verkeer in de Primulastraat en Leeuwenbekstraat ontmoedigd (afsluiting doorgaand verkeer door middel van blokken).

Bestrating Primulastraat, Narcissenstraat en Leeuwenbekstraat Direct na de bouwvak (medio augustus) wordt de nieuwe bestrating aangebracht. Er wordt gestart met de herinrichting van de Primulastraat. Aansluitend wordt de Leeuwenbekstraat opnieuw ingericht. Zowel in de Primulastraat als in de Leeuwenbekstraat wijzigt net als elders in de wijk het langsparkeren naar haaksparkeren. Het groen wordt ingepland tijdens het volgend plantseizoen, medio november. De definitieve bestrating in de Narcissenstraat zal worden aangebracht nadat de bouwwerkzaamheden in de wijk zijn afgerond.

Werkzaamheden overige straten en Oldenbarneveldplein Zodra de Primulastraat en Leeuwenbekstraat gereed zijn wordt gestart met de riolering in de Zonnebloemstraat en wordt de bestrating in de rest van de wijk aangebracht. Het gaat om het gedeelte van de Begoniastraat en Hortensiastraat nabij het wijkcentrum en het resterende deel van de Zonnebloemstraat.

Verder wordt direct na de bouwvak (medio augustus) gestart met de inrichting van het Oldenbarneveldplein. Het streven is om eind 2005 de herinrichting van de openbare ruimte af te ronden.

Overlast Wij realiseren ons dat de werkzaamheden de nodige overlast zullen bezorgen. Wij vragen hiervoor u begrip.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt dan terecht bij de toezichthouder van de gemeente, de heer B. Hagen te bereiken onder telefoonnummer 0342-495 424.

Mutatiedatum 09/06/2005