Ingezonden persbericht


PERSBERICHT JMA BENELUX RVG19-2005
Keukentrends

Jorzolino introduceert opvallende sneldroger voor keuken- en kookliefhebbers

Decoratieve RONDE theedoek voor de 'RONDE' keuken

ALMELO - Een nieuw hebbeding voor in de keuken en zeer functioneel ook! De ronde theedoek van Jorzolino is dé uitvinding voor elke keuken- en kookliefhebber. JMA Benelux, de ontwikkelaar en producent van hoge kwaliteit keukenlinnen en badstoffen, introduceert als eerste deze ronde katoenen sneldroger én ideale keukenhulp. En niet op de laatste plaats voor alles wat rond is in de keuken. Door zijn formaat niet alleen handig in het gebruik, maar ook zeer handig om overal op te hangen door de lus in het midden van de theedoek. Daardoor wordt het een compacte, korte theedoek die niet zo veel ruimte in beslag neemt als een "gewone" theedoek. Het kan uitstekend aan een keukenrekje of naast de keukenkraan hangen. Bovendien is het praktisch tijdens het koken, want je kan het ook heel gemakkelijk aan bijvoorbeeld je broekriem of sleutelhanger ophangen. Of het is op vakantie, voor het kamperen in de tent of caravan, ook heel handig.

Kenmerkend is het traditionele "boerenruit" dessin van de ronde Jorzolino theedoek, dus een blok-met-ruitjes kader, dat aan vroegere tijden herinnert. Dit dessin was toen veel in keukens te zien. Het is afgewerkt met een speels diagonaal ruitaccent en afgebiesd met biaisband. Het staat decoratief in de keuken en voor de kleurliefhebbers die de laatste trends volgen is deze ronde theedoek een echte must! Het is namelijk in de mode kleuren oranje, lichtblauw en roze uitgevoerd. Hou je meer van basis kleuren in je keuken, dan is er ook een donkerblauwe, rode en zwarte versie verkrijgbaar. Bovendien zijn de kleuren ook goed met elkaar te combineren, met het oog op kleurvariatie in de keuken. Het is dus een opvallende keukenhulp die ook kleur en sfeer in je keuken brengt!

Hobbykok
Voor het kokkerellen in de keuken en voor de echte hobbykok is het een erg handige theedoek, omdat je hem heel makkelijk bij je kunt dragen zonder dat het in de weg hangt of op het werkblad ligt. Wil je iets snel schoonmaken en drogen omdat je middenin het kookproces zit, dan is deze theedoek dus ideaal. Doordat het gemaakt is van 100% katoen, droogt de theedoek heel snel. Je kunt dus snel weer verder met andere zaken. Hangend aan je broek of naast de kraan zorgt de ronde theedoek er ook nog voor dat je keukenvloer niet nat wordt, omdat je direct je handen of je spullen kunt drogen. Dus je houdt een droge keukenvloer, waardoor deze niet zo snel vuil wordt. Ander voordeel is dat je hele afwas dus ook snel is gedaan doordat deze theedoek snel droogt!

Praktisch voor de 'ronde' keuken
Veel hulpstukken en accessoires voor in de keuken- en op tafel zijn rond. Denk aan de keukenschalen, potten en pannen, mengbekers, ovenschotels, bakplaten etc. Hoe vaak moet er niet iets worden afgedekt tijdens het kookproces, omdat bijvoorbeeld het deeg moet rijzen, kruiden en marinades moeten intrekken in het vlees, de rijst even af moet stomen, de (hartige) taarten moeten afkoelen, of de salades die na de voorbereiding even worden afgedekt of bewaard kunnen worden voor de volgende dag, etcetera. Met de ronde theedoek van Jorzolino is het probleem van dubbelvouwen, onbedekte hoeken en plakkend cellofaan voorgoed voorbij, en blijft bovendien het gerecht goed beschermd tegen ongewenste invloeden van buitenaf.

Cadeautip:
Met het oog op de cadeaumaanden en de feestdagen is de ronde theedoek van Jorzolino een leuke aanrader als gift. Door zijn opvallende ruitdessin heeft het een speelse en vrolijke uitstraling, en is een echt hebbeding voor in de keuken. Daarnaast heeft het zeer veel praktische voordelen, dus altijd handig! Verkoopadviesprijs per stuk: E 4,50. Afmeting: 65cm rond. Verkrijgbaar: bij Linnenspeciaalzaken, als Lin o Lux, Burmann, Linnenclub, en kookwinkels. Voor meer informatie, bel naar: JMA Benelux, tel. (0546) - 484646 of kijk op: www.jmabenelux.nl/sneldroger


*