Ingezonden persbericht


Corey Taylor bevestigt gerucht in Amsterdam;

Stone Sour begint in januari 2006

aan een nieuw album !

Corey Taylor, die met zijn band Slipknot een uitverkocht optreden verzorgde op 6 juni in Paradiso te Amsterdam, bevestigde in een exclusief interview met Peter van der Laan en Frank Helmink van Toazted.nl een gerucht dat al enige tijd circuleerde;

"With Stone Sour we have written more than 35-40 songs! We'll hit the studio in januari 2006!"

Tijdens het interview sprak de frontman van Slipknot én Stone Sour tevens over alchohol, zijn zoon, de Slipknot familie en vele andere onderwerpen. Het interview vond plaats de middag voor hun uitverkochte show in Paradiso. Volgens de band zelf was dit in één van de kleinste clubs waar ze ooit gespeeld hebben tijdens hun veelbewogen carrière.

Corey Taylor, de frontman van Slipknot, brak met zijn project Stone Sour wereldwijd door met hun single 'Bother'. Wat een hoop mensen niet realiseren is dat Corey en gitarist Jim Root al deel uitmaakten van Stone Sour nog vóór de doorbraak van Slipknot. De band kwam echter op een laag pitje dankzij het succes van Slipknot. Corey en Jim pakten echter de draad weer op in de lente van 2002 om alsnog het debuut van Stone Sour op te nemen met als gevolg een wereldwijde doorbraak en alleen al in Amerika een platenverkoop van meer dan 500.000 albums.

Het Toazted-team bestaat uit journalisten van gerenomeerde radio- en televisie-stations en muziekbladen. Zij gaan vrijwel dagelijks op pad met als doel het doen van een uniek, interessant en breder interview dan 'de rest'. Ook is sinds september 2004 het programma Toazted Radio wekelijks te beluisteren op KinkFM. In 2005 volgen naast muziek ook sport en nieuwsinterviews. Toazted werkt ook samen met KinkFM aan een Podcast-site.

Interview Corey Taylor: http://www.toazted.nl/artistinfo.php?artist=101