Ingezonden persbericht

HOT festival

Neem vrij - het is 1 van de laatste warme dagen met een uitstekend gratis festival

DEN HAAG, 20050608 -- Het HOT festival staat voor Haags Ongekend Talent. Den Haag kent een echte beat-cultuur, dit festival is de kraamkamer van al dit talent dat de stad kleur geeft.


Ben jij HOT en wil je dat aan iedereen laten weten? Het Haags Ongekend Talent festival (HOT) programmeert studenten die niet bang zijn om hun kunsten te tonen. Bands, DJ's, danceacts, modeontwerpers, toneel, schilderkunst, fotografie, dichters. Kortom, alles wat met kunst en muziek te maken heeft. Op 9 juni zal de vierde editie van dit evenement plaatsvinden in het Huygenspark te Den Haag.

Het 4e HOT-festival bouwt samen met studenten aan de zichtbaarheid van talent in de Haagse-student. HOT is een groot open podium met klassieke muziek, punkrock, poëzie, toneel, personal statements, een schilderijenexpositie, alle niveaus krijgen de ruimte om zich te laten zien.

De missie van de organisatie is een multicultureel festival voor en door studenten. Een festival dat de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier talent aan een groter publiek te kunnen tonen. Behalve muziek is er kunst, eten, drinken en alle andere culturele uitingen.

Deze 4e editie zal net als vorig jaar plaatsvinden in het Huygenspark. Dit park in hartje Den Haag zal 9 juni dampen van de hitte, bruisen van plezier en schudden van sensatie.

www.hotfestival.nl.




Ingezonden persbericht