Politie Zeeland


---


O-3197-2005 Hert op auto

Donderdag om 04.10 uur raakte op de A58 bij Kapelle een personenauto beschadigd door een aanrijding met een damhert.
De 43-jarige Goese automobilist reed over de A58. Plotseling kwam vanuit de berm een jong damhert de weg opgelopen. Tussen het hert en de auto vond een frontale botsing plaats, die het hert niet heeft overleefd. De auto raakte beschadigd.


W-3198-2005 Rijden onder invloed

Een 21-jarige Haarlemse automobilist kreeg donderdag om 01.15 uur in de Spuistraat in Vlissingen een rijverbod van 1 uur omdat hij meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

O-3199-2005 Bromfietser onder invloed
Donderdag om 01.30 uur werd op de Opril Grote Markt in Goes een 20-jarige bromfietser uit Bergen op Zoom betrapt op rijden onder invloed.
Op het politiebureau heeft de man verschillende keren geprobeerd te blazen, maar dit mislukte waarna een bloedproef werd afgenomen. Hij kreeg een rijverbod van twaalf uur. De man is een beginnend bestuurder daarom werd van hem ook het rijbewijs ingenomen.


W-3200-2005 Aanhouding in Vlissingen

Een 31-jarige Vlissinger werd donderdag om 03.50 uur in een horecagelegenheid in de Walstraat in zijn woonplaats aangehouden.
De man, die onder invloed van alcohol was, verstoorde de orde in de zaak en uitte bedreigingen naar aanwezige klanten en personeel.


Z-3201-2005 Rijden onder invloed

Een 35-jarige automobilist uit Sint Gilles Waas (B) werd donderdag om 02.45 uur betrapt op rijden onder invloed.
De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.


W-3202-2005 Aanhoudingen in Vlissingen

Donderdag om 01.50 uur kreeg de Vlissingse politie een melding dat in een flatgebouw op de Boulevard Bankert enkele personen rondliepen.
Toen de politie ter plaatse kwam gingen ze er vandoor. Om 03.20 uur werden zij echter in de Scheldestraat aangetroffen en aangehouden. Het betroffen vier jongelui, drie Vlissingers van 18 en 20 jaar en een 18-jarige Rotterdammer. Drie van hen bekenden in het flatgebouw te zijn geweest en zij kregen een bekeuring voor het zich bevinden op verboden grondgebied. De 20-jarige Vlissinger bleek er niet bij te zijn geweest en werd direct in vrijheid gesteld.


Z-3203-2005 Aanhouding in Terneuzen

Een 45-jarige inwoner van Terneuzen werd donderdag om 00.13 uur in zijn woonplaats aangehouden.
Hij stond, onder invloed van alcohol, luid schreeuwend tegen zijn eigen voordeur te trappen. De man kreeg een bekeuring voor nachtrumoer en openbare dronkenschap.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.