Océ


Design award voor Océ VarioStream® 7000


In de categorie voor industriële vormgeving hebben Océ VarioStream 7000 Continuous Feed printsystemen de iF award CHINA 2005 in de wacht gesleept. De jury heeft haar beoordeling gebaseerd op meer dan alleen de perfecte afdrukkwaliteit.

In mei 2005 heeft Industry Forum Design (iF) zijn lijst van begeerde prijzen uitgebreid met de iF design award. Beslissende criteria bij de keuze van de winnaar zijn onder andere kwaliteit van het ontwerp, ergonomie, milieu aspecten, vakmanschap en de mate van innovatie.

Begeerde prijs - de iF design award
iF staat wereldwijd bekend om zijn iF design awards die deze organisatie al sinds 1953 toekent aan alleen de hoogst gekwalificeerden. Deze award is een van de meest begeerde prijzen die in deze industriële sector wordt toegekend. Op de Aziatische CeBIT kondigde iF design vorig jaar aan een nieuwe prijs in het leven te roepen - de iF design award.CHINA. Meer in-formatie over deze prijs kunt u vinden op http://www.ifdesign.de/.

Flexibel en productief - Océ VarioStream 7000
De Océ VarioStream 7000 serie vormt een moderne, flexibele familie conti-nuous feed printsystemen die voor een groot aantal toepassingen geschikt zijn. Deze printerfamilie bestaat uit zes snelheidvarianten die eenvoudig aan persoonlijke wensen aangepast kunnen worden om aan specifieke behoeften te voldoen. Printsnelheid, afdrukkwaliteit en (steun)kleur kunnen daarbij worden aangepast. De oplossingen zijn beschikbaar als simplex, duplex and triplex systemen met een maximale printsnelheid van 424 tot 5.091 pagina's per minuut, resp. A3 en A5.

Océ-Nederland B.V.