Ingezonden persbericht

Reisorganisatie Travel Direct van start

UTRECHT, 20050609 -- Sinds vrijdag 3 juni is de website van Travel Direct live! www.traveldirect.nl TravelDirect, Homes & Holiday is een vernieuwde aanbieder van bijzondere vakantie accommodaties voor de Nederlandse en Belgische vakantiemarkt. Het bedrijf heeft de jarenlange ervaring achter zich van organisaties als Bontour Reizen, Concorde Reizen, Eurojet en Traveldirection. TravelDirect biedt een met zorg geselecteerd aanbod van luxe vakantie- villas, huizen, bungalows en appartementen op locaties zoals de Algarve, Malta en Gozo. Tevens bieden wij op deze bestemmingen ook een aantal luxe hotels aan.


Omdat onze bestemmingen zich bij uitstek lenen voor bepaalde (sportieve) activiteiten bieden wij onder de naam "Themareizen" ook golfreizen, duikreizen en wellness reizen met bijvoorbeeld Ayurveda behandelingen aan. Ons netwerk van agenten en relaties in het buitenland stelt ons in staat hoge kwaliteit en goede service te geven.

Indien gewenst regelt TravelDirect tevens vluchten per charter, lijndienst of low-cost maatschappij vanaf verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Ook het huren van een auto of het afsluiten van een verzekering wordt door Travel Direct geregeld. Onze werkwijze is erop gericht om de klant zo goed en uitgebreid mogelijk te informeren en aan de hand van iemands specifieke wensen een vakantie op maat aan te bieden. Het internet gebruiken wij voornamelijk om te informeren. Online boeken is niet mogelijk, ten eerste omdat de manier van werken met onze agenten in het buitenland dat niet toe staat, maar vooral omdat wij geloven in- en willen blijven vasthouden aan- het persoonlijk contact met de klant. Wij willen onze klanten een zo duidelijk mogelijk beeld geven van de gekozen bestemming, de accommodatie en de mogelijkheden.

Door ons uitgebreide netwerk is het aanbod vele malen groter dan we op onze website kunnen weergeven. Op korte termijn zal het aantal accommodaties dat op de website wordt aangeboden, strerk worden uitgebreid. Tevens zal het aantal bestemmingen in de komende maanden toenemen. Op dit moment zijn Italië, Zuid- Afrika en Bali in voorbereiding. Naast de golf-,duik- en wellness reizen, biedt Travel direct ook rondreizen per Ferrari door Toscane aan.




Ingezonden persbericht