Ingezonden persbericht

HOT zet Haagse student in onderbroek

DEN HAAG, 20050531 -- Een té foute onderbroek, een onwijs grote boxershort of minuscuul stringetje? Voor deze keuze stelt de HOT-fotograaf Haagse studenten bij het voorbereiden van hun 'HOT-shot'. Donderdag 2 juni gaat de promotie campagne voor het 4e hotfestival van start op de Haagse Hogeschool. Studenten van de Haagse hogescholen worden daarbij letterlijk in hun onderbroek gezet.


Veel studenten klagen over het feit dat ze uitgekleed worden door de huidige plannen van staatssecretaris Mark Rutte van onderwijs. HOT geeft deze mensen de kans om letterlijk in een onderbroek op de foto te gaan! Zodat men hiermee aan kan voelen hoe het is om op studierantsoen gezet te worden, wanneer alle voorstellen in uitvoering gebracht worden.

In een parkachtige ambiance, met fluitende vogels op de achtergrond wordt men voor de lens gedaagd. "Bedoeling is een zo uitdagend mogelijke pose aan te nemen, om vervolgens via een stemronde op de website een hele meter bier te
winnen" aldus Liske Rombout een van de initiatiefnemers.

Dit alles om donderdag 9 juni het Huygenspark vol te laten stromen op het vierde Haags Ongekend Talent festival (HOT). HOT is een uniek festival waar uitsluitend jong en ongekend talent de kans krijgt om op het HOT-podium hun kunsten te vertonen. Op deze manier kunnen ze, met behulp van het festival, een trede verder komen op de ladder naar succes.

Behalve muzikale hoogstandjes van bandjes als Jethro, Tweak en Talking Loud, zullen er ook veel andere soorten kunst aan bod komen. Hierbij moet men denken aan cabaret, dans, maar ook culinaire proeverijen en een heuse kunstexpositie.
Een hele dag lang is het Haagse park een smeltkroes van gezelligheid en culturele sferen.




Ingezonden persbericht