Gemeente Stein


Raadscommissie vergadert in Urmond
03-06-2005

De gemeenteraad van Stein heeft in haar programma voor 2005 opgenomen dat zij het contact met de inwoners van Stein wil verbeteren. Daarom vergaderen de raadscommissies (de commissies die advies aan de gemeenteraad geven voordat de gemeenteraad een besluit neemt) niet meer altijd in het gemeentehuis, maar ook in de kernen, als de te behandelen onderwerpen daartoe aanleiding geven.

Zo zal op maandag 13 juni aanstaande de raadscommissie Grondgebiedzaken in Urmond vergaderen. Deze raadscommissie is dan te gast in de grote zaal van het Woonzorgcentrum Urmond, Urmonderhof 1 in Urmond.

Op de agenda staan meerdere zaken die betrekking hebben op de kern Urmond. Belangrijk punt is het plan voor de ontwikkeling van het plan Kanaalboulevard in Urmond. Dit plan zal met een presentatie worden toegelicht.
Als daar behoefte aan is, wordt tijd vrij maken zodat het publiek informatieve vragen kan stellen. Als u meer wilt weten over de inhoud van de onderwerpen, dan kunt u bij het menu bestuur & organisatie in de agenda terecht. daar kunt u de documenten waarover vergaderd wordt bekijken, downloaden en uitprinten.

Inspraak
Als u van mening bent dat u iets te melden hebt aan de raadscommissie over een van de punten, dan kunt u gebruik maken van uw recht op inspraak. Dit houdt in dat u aan het begin van de vergadering de commissie uw verhaal kunt doen. Als u gebruik maakt van inspraak kunt u overigens niet aan de discussie in de raadscommissie deelnemen!

Mocht u gebruik willen maken van het recht op inspraak, dan moet u dit voor de vergadering aan de Griffier van de gemeenteraad melden. Dat kunt u telefonisch doen via telefoonnummer: 046-4359292 of per email, gericht aan het adres: Griffier@gemeentestein.nl. Vermeldt u vooral uw naam en het agendapunt waarover u iets wilt zeggen.