Gemeente Tilburg

05297OWT

Datum
8 juni 2005

Herbestraten Benedictusstraat

Start werkzaamheden maandag 13 juni 2005

Op maandag 13 juni 2005 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met het herbestraten van het trottoir en de rijbaan in de Benedictusstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de Lage Witsiebaan en het Bernardusplein.

Inhoud werkzaamheden
Tussen de Lage Witsiebaan en het Bernardusplein worden het trottoir en de rijbaan herbestraat en worden nieuwe straatkolken geplaatst. Ook het trottoir aan het noordelijke gedeelte van het Bernardusplein wordt herbestraat. De werkzaamheden sluiten aan op de in het najaar uitgevoerde werkzaamheden op het Bernardusplein.

Uitvoeringsplanning

Op 13 juni 2005 wordt gestart met het gedeelte van de Lage Witsiebaan tot en met de kruising met de Brunostraat. Deze werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Daarna wordt het gedeelte vanaf de Brunostraat naar het Bernardusplein herbestraat. Ook deze werkzaamheden duren zoŽn drie weken. Afhankelijk van het weer, zijn de werkzaamheden vóór de bouwvakvakantie (25 juli) gereed.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van 13 juni tot eind juli kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Ter hoogte van de werkzaamheden is de weg afgesloten. De buurt blijft via de omliggende straten bereikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Marcel Heijmans, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17. Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

---- --
Bezoekadres
Eikenbosch 47

Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg

Doorkiesnummer
013 540 81 20
Faxnummer
013 540 83 30

Bedrijven
Musea en Archiefbedrijf
Tilburg
Sportbedrijf Tilburg
Openbare Werken Tilburg
Nummer
05298OWT

Datum
8 juni 2005

Reconstructie verharding Generaal Kockstraat

Start werkzaamheden maandag 13 juni 2005

Op maandag 13 juni start de reconstructie van de verharding in de Generaal Kockstraat. De asfaltverharding wordt verwijderd en vervangen door betonstraatstenen. De overige bestaande verharding wordt herbestraat.

Inhoud werkzaamheden

Bij de reconstructie van de verharding worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
. vervangen van de bestaande asfaltverharding door betonstraatstenen;
. herbestraten van de bestaande betontegels en betonstraatstenen;
. ophogen van het trottoir voor de huisnummers 1 t/m 35;
. vervangen van de bestaande verkeersdrempels door snelheidsremmende sinusdrempels van betonstraatstenen;
. vernieuwen van een aantal waterhuisaansluitingen. Deze werkzaamheden worden voorafgaand aan de reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd door de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij (TWM). Voor vragen over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de TWM via telefoonnummer 013 584 04 20.

Uitvoeringsplanning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fases. Op maandag 13 juni start de eerste fase bij het gedeelte Generaal Kockstraat tussen de Oerlesestraat en de Piet Retiefstraat. Aansluitend wordt in de tweede fase gewerkt aan het gedeelte tussen de Piet Retiefstraat en de Generaal de Wetstraat. Vervolgens wordt het laatste gedeelte, vanaf de Generaal de Wetstraat tot aan de Generaal Smutslaan, gereconstrueerd. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot vrijdag 22 juli 2005.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Ter hoogte van de werkzaamheden is de straat afgesloten voor het verkeer. Waar nodig, wordt tijdelijk het éénrichtingsverkeer opgeheven. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie

Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Paul Moorees, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 20.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

---- --