Gemeente Sint-Oedenrode


P E R S B E R I C H T

Persuitnodiging Ondertekening convenant Intergemeentelijke Masterplan Vlagheide en omgeving door drie gemeenten

Veghel, 78 juni 2005

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij de ondertekening van het convenant Intergemeentelijke Masterplan Vlagheide en omgeving door de wethouders Ruimtelijke Ordening van de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedernrode. De ondertekening vindt plaats op maandag 13 juni 2005 om 10:30 in de raadzaal van de gemeente Veghel.

De gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel willen samen het gebied rondom de Eerdse Bergen,Vlagheide, Coevering, Logtenburg en de MOB-complexen ontwikkelen voor agrarische, natuur- en recreatiedoeleinden door een intergemeentelijk streefbeeld (masterplan) op te stellen voor dit projectgebied.
Door de intergemeentelijke samenwerking vormen we een gezamenlijke visie, waardoor grens- overschrijdende projecten mogelijk gemaakt worden.

De ondertekening van het convenant is een gevolg van de intensieve samenwerking van de drie gemeenten om gezamenlijke plannen te ontwikkelen en deze tenslotte uit te voeren. Bij de ondertekening zijn aanwezig de drie gemandateerde wethouders van Veghel, J. Kerkhof, Schijndel,G.C.H.J.M. Wouters, Sint-Oedenrode, C. van Rossum, de drie managers Ruimtelijke Ordening en de drie beleidsmedewerkers die deze plannen hebben voorbereid.

Programma:
10.30 uur ontvangst
10.40 uur toelichting J. Kerkhof, wethouder gemeente Veghel 10.50 uur ondertekening door de drie wethouders 10.55 uur gelegenheid voor de pers tot het stellen van vragen 11.15 uur afsluiting

Einde bericht
Informatie: Bestuurs- en Managementondersteuning, Mevr. drs. J.J.H.M. Beerens, (0413) 38 63 83; hanny.beerens@veghel.nl