Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe 17 inch breedbeeld Toshiba Satellite M60 zorgt voor probleemloos entertainment en superieure productiviteit

Capelle a/d IJssel, 13 juni 2005 - Toshiba Information Systems Benelux lanceert vandaag de Satellite M60 notebook met 17 inch breedbeeldscherm, dat zorgt voor een visueel rijke kijkervaring en aantrekkelijk digitaal entertainment. Ook beschikt de Satellite M60 over alle netwerkmogelijkheden die zowel kritische consumenten als zakelijke gebruikers in kleine en middelgrote bedrijven verwachten. De nieuwe notebook is ontwikkeld om thuis probleemloos entertainment en superieure productiviteit op het werk te garanderen.

De slank en dynamisch vormgegeven Satellite M60 heeft een koperkleurige behuizing met daarin het 17 inch breedbeeldscherm met Toshiba's TruBrite-technologie dat zorgt voor een zeer helder en contrastrijk beeld. Gecombineerd met de meest recente ATI Mobility Radeon X600SE grafische processor met HyperMemory, heeft de Satellite M60 een uitstekend beeld voor 3D games, het bekijken van films, het browsen op internet en het bekijken van foto's en iedere gewenste kantoorapplicatie.

De multimediamogelijkheden van deze Satellite worden verder vergroot door de Express Media player die rechtstreeks toegang geeft tot de entertainmentfuncties. Dat betekent dat gebruikers naar DVD's kunnen kijken en naar muziek kunnen luisteren, zonder de notebook op te starten. De geïntegreerde Harman Kardon luidsprekers en SRS TruSurround geluidstechnologie zorgen voor een brede en dynamische geluidsweergave. Samen met de eenvoudige bedieningsknoppen voor audio en video geeft dit de gebruikers een uitgebalanceerde en superieure entertainmentbeleving.

Gebruikers van de Satellite M60 kunnen eenvoudig contact krijgen met de digitale wereld dankzij volledige ondersteuning van draadloze netwerken (802.11b/g) en externe apparatuur via drie USB-poorten, TV-uitgang, i.Link, een PC Card en een ExpressCard die snelle en lichte modulaire uitbreidingen mogelijk maakt. De notebook beschikt over de meest recente Intel Centrino Mobile technologie voor optimale mobiele prestaties en snelle draadloze netwerkverbindingen. Met de geïntegreerde DVD Super Multi (Double Layer) brander kunnen alle soorten CD's and DVD's worden opgenomen en afgespeeld.

Prijs en beschikbaarheid

De Toshiba Satellite M60 is vanaf 13 juni 2005 leverbaar. De prijs bedraagt ¤ 1899,- (incl. BTW).

Technische specificaties Satellite M60:

* Intel® Centrino Mobile technologie

* Intel® Pentium M processor 760 (tot 2.0GHz, 2MB level 2 cache)
* Intel® PRO Wireless Network Connection 802.11 b/g
* Intel ® 915PM Express chipset

* Toshiba TruBrite 17 inch WXGA breedbeeldscherm (1440 x 900)
* Windows XP Home Edition SP2

* Express Media Player

* 512MB DDR2 geheugen (uit te breiden tot 2048MB)
* 100GB harde schijf (5400 rpm)

* DVD Super Multi Drive (Double Layer)

* ATI Mobility Radeon X600SE grafische processor with HyperMemory technologie en tot 128MB VRAM
* Harman Kardon luidsprekers met SRS WOW XT en SRS TruSurround XT
* 56K V.92 modem, 10/100 Ethernet LAN

* Batterijlevensduur: 3 uur en 20 minuten

* Toetsenbord met apart numeriek gedeelte

* 3 x USB, TV-out, i.Link, 1 x PC Card, 1 x ExpressCard, 5-in-1 Bridge Media Slot

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, leverancier van portable computers. Voor meer informatie zie www.computers.toshiba.nl.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation, nummer 8 op de wereldranglijst van computer en elektronika bedrijven, is toonaangevend fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten, medische apparatuur en power systems. Integratie van de betreffende divisies verzekert het bedrijf van een positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 161.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 54,54 miljard US$ (2004).