Eemland noord 11.15 uur

Utrecht 13-06-2005 - Nieuwsberichten Eemland noord

Aangereden door auto

SOEST- Op vrijdagmiddag raakte een fietser gewond nadat hij was aangereden.

Omstreeks 13.00 uur reed een 60-jarige wielrenner over de Van Weerden Poelmanweg. De man werd gepasseerd door een auto met aanhanger en hij werd aangereden. De onbekende automobilist reed vervolgens door. De man liep door de valpartij een forse hoofdwond op. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland noord; 0900-8844.

Rijden onder invloed

BAARN- Op zaterdagochtend werd een man aangehouden omdat hij teveel gedronken had.

De man werd gecontroleerd op de Dalweg en hij had alcohol gedronken. Hij blies op het bureau 505 ug/l. Tegen de 21-jarige man uit Baarn is proces-verbaal opgemaakt.

SOEST- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 02.45 uur werd een 36-jarige automobilist uit Soest gecontroleerd op de Biltseweg. Hij bleek te hebben gedronken en werd meegenomen naar het bureau. Hier blies hij 895 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Motorrijder gewond

VEENENDAAL- Op zaterdagmiddag raakte een motorrijder gewond na een verkeersongeval.

Omstreeks 16.40 uur reed een 36-jarige motorrijder over De Grote Pekken. Hier reed ook een 33-jarige automobiliste uit Veenendaal. Tussen beiden ontstond een aanrijding en de motorrijder werd met vermoedelijk een gebroken arm vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.