Eemland zuid 11.15 uur

Utrecht 13-06-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

In de sloot

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een man van zijn fiets geslagen en kwam in de sloot terecht.

Omstreeks 01.00 uur reed een 22-jarige man uit Amersfoort op zijn fiets over de Ringweg Randenbroek. Plotseling werd hij tegengehouden door twee mannen. Hij werd geschopt en geslagen en in het water geduwd. De mannen verdwenen vervolgens met de fiets. De politie werd gewaarschuwd en trof in de omgeving twee mannen aan in de leeftijd van 21 en 27 jaar uit Dordrecht. De mannen werden ingesloten voor verhoor.

Gestoken

AMERSFOORT- Op vrijdagmiddag werd een man gestoken met een mes.

Omstreeks 17.10 uur liep een jongen over het fietspad gelegen aan de Barchman Wuytierslaan. De 16-jarige jongen uit Amersfoort liep hier met een vriend en voelde plotseling een prik in zijn rug. Een bromfietser reed vervolgens weg. De jongen bemerkte dat hij was gestoken met een mes. In het ziekenhuis bleek hij een wond te hebben van ongeveer 2 cm en deze werd gehecht.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid; 0900-8844.

Autoinbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op zaterdagmiddag werd een man aangehouden na een inbraak in een auto.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een 32-jarige man uit Amersfoort in een auto had ingebroken aan de Rietzangerstraat. De politie werd gewaarschuwd en de man werd in de omgeving aangehouden. De navigatieapparatuur welke was gestolen werd niet meer teruggevonden. De man is ingesloten voor verhoor.

Inbraak in auto

AMERSFOORT- Op zaterdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto.

Omstreeks 17.10 uur kreeg de politie de melding dat een man een ruit had ingeslagen van een auto welke stond geparkeerd op T Zand. De politie ging op zoek naar de verdachte en trof in de omgeving van het gemeentehuis een 40-jarige man uit Amersfoort aan. De man werd ingesloten voor verhoor.