Gemeente Overbetuwe


Asfaltonderhoud wegen

Afsluiting wegen i.v.m. onderhoudswerkzaamheden asfaltverhardingen

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het noodzakelijk een aantal wegen tijdelijk af te sluiten voor het doorgaande verkeer. Deze afsluitingen vinden plaats in de maanden juni en juli, e.e.a. afhankelijk van de weersomstandigheden. Op onderstaande wegen zal grootschalig asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd.


- Amalia van Solmsstraat te Elst;
- Broekakkers te Elst;
- Eimerense Dwarsstraat te Elst;
- Sillestraat te Elst;
- Flessestraat te Heteren;
- Heterensestraat te Heteren;
- Steenkuil te Heteren;
- Bredestraat te Herveld Noord;
- Onderstalstraat te Herveld Noord;
- Schebbelaarsedwarsstraat te Herveld Noord;
- Dijkstraat te Herveld Zuid;
- Kruisstraat te Herveld Zuid;
- Dijkstraat te Oosterhout;
- Nieuwe Dijk te Oosterhout;
- Krakenburgsestraat te Oosterhout;

Het verkeer zal zonodig tijdens de afsluiting door middel van bebording worden omgeleid. De aanliggende percelen blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Echter enige overlast is onontkoombaar. Wij hopen dat u hiervoor begrip zult hebben.
Aanwonende krijgen afzonderlijk bericht van de gemeente over de werkzaamheden.

Kleine werkzaamheden op 35 plaatsen

Naast de grootschalige werkzaamheden vinden op 35 locaties kleinere asfaltwerkzaamheden plaats, in combinatie met het aanbrengen van slijtlagen.
Aanwonende krijgen afzonderlijk bericht van de gemeente als voor het aanbrengen van een slijtlaag de weg of het weggedeelte korte tijd moet worden afgesloten. Meestal blijft dit beperkt tot enkele uren. Voor alle overige kleinschalige werkzaamheden hoeft de straat niet te worden afgesloten.

Informatie
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer S. Hendriks van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 0481-362124.