Gemeente Roermond

Oproep aan alle Roermondenaren!

Burgemeester Henk van Beers wil tijdens een informele bijeenkomst met Roermondenaren van gedachten wisselen over wonen, werken en leven in Roermond. Aanleiding van dit gesprek is de presentatie van het Burgerjaarverslag 2004. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 27 juni van 11.30 uur tot circa 13.00 uur.

Wilt u met de burgemeester een gesprek aangaan? Dat kan! Wij zoeken Roermondenaren van jong tot oud, allochtoon, autochtoon, uit alle wijken, die met de burgemeester van gedachten willen wisselen, over onder andere:
* Wat vindt u van de stad Roermond om in te wonen, werken en recreëren?

* Wat is er goed in uw straat en wijk en wat kan er beter of anders?
* Hoe ervaart u de dienstverlening van de gemeente?

Kortom over allerlei onderwerpen kunt u uw meningen en aanbevelingen naar voren brengen. Na afloop van het gesprek zal de burgemeester aan alle deelnemers het Burgerjaarverslag 2004 uitreiken.

Aanmelden?
Aanmelden kan, uiterlijk tot en met maandag 20 juni 2005, via e-mail (publieksvoorlichting@roermond.nl) of telefonisch (0475-359553 of
359604). U dient dan uw naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en e-mailadres op te geven. Daarnaast vragen wij u in het kort aan te geven over welke onderwerpen u met de burgemeester wilt praten.

Uit alle aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt zodat er een dwarsdoorsnede van de Roermondse bevolking bij de burgemeester aan tafel schuift.
Publicatiedatum: 13.06.2005 Bijgewerkt: 13.06.2005