Minco nieuwe directeur stichting Schrijven

13.06.2005 / 15:28 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Stichting schrijven

Amsterdam, 13 juni 2005 - Minco nieuwe directeur stichting Schrijven Stichting Schrijven heeft een nieuwe directeur: Bertien Minco (1963). Minco studeerde aan de Amsterdamse Theaterschool en werkte o.a. als programmamaker/redacteur bij de VPRO radio. Voorts was ze directeur van het Radiodocumentairefestival Grenzeloos Geluid. Vanaf oktober 2001 werkte ze bij Bureau Beeldvorming en Diversiteit van de Publieke Omroep. Vervolgens was Minco Beleidsadviseur van de Raad van Bestuur Publieke Omroep, waar ze zich bezighield met kunst en cultuur en diversiteit. Bertien Minco woont in Amsterdam met haar gezin; ze heeft een interim-management en adviesbureau voor de culturele sector en de media.

Stichting Schrijven is de landelijke ondersteuningsinstelling voor organisaties en individuele (amateur)schrijvers van elk niveau. De stichting informeert, stimuleert onderlinge contacten en verbindt netwerken van schrijvers en organisaties. Daarnaast ondersteunt de stichting via Club Schrijven ambitieuze beginnende schrijvers op internet (www.clubschrijven.nl) en met Club Schrijven Magazine. Stichting Schrijven organiseert Schrijf! Dag van het schrijven in De Rode Hoed (www.schrijven.org?schrijf) op 28 augustus voor iedereen die zich actief met schrijven bezighoudt.


---
Stichting Schrijven en Club Schrijven: www.clubschrijven.nl Club Schrijven Magazine
van inspiratie tot publicatie - het vakblad over creatief schrijven; verschijnt 6 x per jaar jaar 9 nummer 3, mei/juni 2005;
losse verkoop E 6; abonnement E 28 per jaar
Uitgever: Stichting Schrijven; te bestellen via (0031)20-625 4141 en www.clubschrijven.nl los te koop bij boekhandels in Nederland en Vlaanderen (zie www.schrijven.org/index.php?boekhandels )
---

Opmerking voor de redactie,