A Learning Journey on Wholesome Leadership

Integrating Indian and European Leadership Philosophy

OISTERWIJK, 20050419 -- De Strategic Development Group (SDG), Management consultants (Oisterwijk, Nederland) en Pragati Leadership Institute (Pune, India) organiseren een unieke werkweek en platvorm 'A Learning Journey on Wholesome Leadership, integrating Indian and European Leadership Philosophy: towards a new Approach'.


Europese senior leiders, zoals directeuren, stafdirecteuren en business unit managers zijn uitgenodigd deel te nemen. De werkweek staat in het teken van het ontdekken en begrijpen van het concurrentieel voordeel van Wholesome
Leadership en het creeëren van een persoonlijke en professionele visie,waarden en business strategie gebaseerd op deze benaderingswijze. In augustus 2005 zal een vergelijkbare groep hetzelfde programma doorlopen in Pune, India. Als follow up zal in 2006 de gelegenheid geboden worden tot een global approach middels een exchange programma in India en Nederland. Het platvorm wordt begeleid door Wilfried Claus (SDG) en Arun Wakhlu (Pragati).
De Wholesome Leadership benaderingswijze integreert Oosterse en Westerse leiderschapsconcepten; de verbinding tussen samenleving en business gedragen door innerlijk leiderschap leidt tot duurzame economische ontwikkeling. De
werkweek vindt plaats van op 13 tot en met 17 juni op Broeckmeulen in Thorn.De investering bedraagt ¤ 3.250,- en is inclusief accommodatie en maaltijden en exclusief BTW.