Gemeente Maassluis

Commissie voor de bezwaarschriften vergadert op 29 juni

Op woensdag 29 juni vergadert de commissie voor de bezwaarschriften in het stadhuis. De vergadering begint om 19.45 uur en is openbaar.

In deze commissie worden de bij het gemeentebestuur ingediende bezwaarschriften behandeld. Op de agenda staan de volgende bezwaarschriften:


1. Het bezwaarschrift van de heer C. de Vries, Café de Grote Snor, inzake de oplegging van een last onder dwangsom. (20:00 uur)


2. Het bezwaarschrift van de heer T. Dreessen tegen de verleende bouwvergunning en tegen de verleende vrijstelling van het bestemmingsplan ten behoeve van de uitbreiding van het Holland Accent College op het Reviusplein te Maassluis. (20:30 uur)


3. Het bezwaarschrift van de heer mr. A. van Rossem, namens Vecom Group BV inzake de verleende bouwvergunning aan Teunisse en Berendse Vastgoed Project BV voor de bouw van twee bedrijfsverzamelgebouwen aan de Nijverheidsstraat 6 te Maassluis.
(21:00 uur)


4 De bezwaarschriften van:

1. De heer C. Moerman en de heer J. B. Zevenhuizen en
2. J.J. M. Ham RA, namens Maasland NV inzake het besluit van het college van burgemeester en wethouders (d.d. 11 januari 2005) resp. het raadsbesluit (d.d. 1 maart 2005) om diverse percelen in de Dijkpolder aan te wijzen als gronden waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) van toepassing zijn.
(21:30 uur)
De vergadering is openbaar. De stukken liggen voor belangstellenden ter inzage bij de secretaris van de commissie, mevrouw O. de Man tel. 010-5931780.