Ingezonden persbericht


Indien u dit persbericht niet kunt lezen:http://www.text100.com/creative/creative/pc05nl.htm

Persbericht

Woensdag 29 JUNI 2005 : CREATIVE Persconferentie

Introductie van de nieuwe Creative MP3-spelers,
lifestyle speakers, hoofdtelefoons
en andere accessoires

Creative Labs nodigt u van harte uit voor haar jaarlijkse persconferentie op 30 juni aanstaande, waar U een introductie van de nieuwste MP3-spelers, lifestyle speakers, hoofdtelefoons en andere accessoires kan krijgen.

Creative, die als eerste MP3-spelers ontwikkelde op basis van een harde schijf, realiseerde de laatste twee kwartalen grote successen door telkens 2 miljoen mp3-spelers te verkopen. Verder leidt het bedrijf momenteel de Europese verkoop van mp3-spelers met flash-geheugen*.

Programma

13.30: Ontvangst in Hotel Okura Amsterdam

14.00: Creative productpresentatie

15.00: Q&A met aansluitend een borrel

17.00: Einde

Wenst u aanwezig te zijn op deze persconferentie? mailto:aleksandra.andjelic@text100.nl

*Informatie uit het GfK-verslag "MP3 Player Europe" met cijfers uit: het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Zweden en Nederland. De volgende verkoopkanalen zijn onderzocht: winkels en warenhuizen met consumenten-elektronica. Geanalyseerde periode: februari/maart 2005. Gepubliceerd op 12 mei.

----------
Routebeschrijving

Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH, Amsterdam

Tel: 020-678 71 11

Per auto:

* Vanuit alle richtingen Ringweg Amsterdam (A10) volgen.
* Neem afslag RAI (S109) en ga vervolgens bij de stoplichten rechtsaf richting RAI/Centrum (S109).
* Volg de borden richting Zuid (S109).

* Op de rotonde neem je de tweede straat rechts (Scheldestraat).
* Vervolgens vind je Hotel Okura Amsterdam na 500 meter aan je rechterhand. Per openbaar vervoer:

* Vanaf Station Centraal: tram 25, uitstappen halte Cornelis Troostplein.
* Vanaf Station Amstel: tram 12, bus 15, uitstappen halte Scheldestraat.
* Vanaf Station RAI: op 10 minuten loopafstand van Hotel Okura Amsterdam.

Graag tot ziens op 29 Juni!

----------
Text 100 Public Relations: aleksandra Andjelic - Tel:06 24 24 56 79 - aleksandra.andjelic@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel: +32 3 2878772 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Tel: +353 1 4333272


1adabce.jpg

Over Creative Labs

Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor de pc met producten als de bekroonde Zen en MuVo audiospelers. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.

Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Singapore. Creative Labs Europe is opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. Het Europese hoofdkantoor en het Operations/Technical Centre (EOTC) zijn gevestigd in Dublin, Ierland en bieden een efficiënte, gelokaliseerde productbevoorrading op maat voor de Europese markt. Daarnaast bieden ze strategische klantenondersteuning voor de verkoopkantoren van Creative in de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 400 medewerkers in dienst.