Digitale Gemeente Houten

Raadsleden voetballen tegen jongeren

zaterdag 25 juni 2005 - Bron: CDA Houten

Op 29 juni aanstaande binden raadsleden van de gemeente Houten een sportieve strijd aan tegen jongeren. Dit idee is een maand geleden geboren tijdens een werkbezoek van het CDA aan de jongerenbus die 's avonds regelmatig in Houten staat. Een afvaardiging van de CDA-fractie heeft toen uitgebreid gesproken met een aantal jongeren en de leiding van de bus.

De busorganisatie Make a difference wil onder meer ontspanning bieden aan jongeren. De jongeren waren direct in" voor een voetbalwedstrijd en raadslid John Goes heeft ook voldoende collega-raadsleden enthousiast gemaakt.

De kans bestaat trouwens dat ook enkele wethouders de voetbalschoenen aantrekken! De wedstrijd begint om 20 uur en wordt gehouden op het voetbalveldje langs het Wernaarspad, bij basisschool De Wijngaard. Wie er gaat winnen? Dat is misschien bij voorbaat wel duidelijk, maar verrassingen zijn nooit uitgesloten. In ieder geval is iedereen welkom als supporter bij deze sportieve happening.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).