Ingezonden persbericht


Peregrine Systems en IBM breiden strategische alliantie uit

Partners leveren krachtige Asset en Service Management oplossingen waarmee multinationals kunnen uitgroeien tot sterk presterende, voorspelbare organisaties

ARMONK, N.Y. en Las Vegas, 29 juni 2005 --- Peregrine Systems, Inc. (OTC: PRGN), een belangrijke leverancier van software voor IT asset en service management, en IBM Corp. hebben hun strategische alliantie uitgebreid. Doel van de alliantie is het ontwikkelen van complete oplossingen die internationale organisaties moeten helpen bij het beheersbaar maken van hun IT-infrastructuur.

Nog onlangs hebben de beide ondernemingen samengewerkt bij het inzetten van Peregrine's vooraanstaande asset en service management software bij Reuters en de Ford Motor Company.

Na 3 jaar en 600 gemeenschappelijke klanten zullen Peregrine en IBM voortgaan met het samen werken aan nieuwe oplossingen en het optimaliseren van de Peregrine producten op IBM software en hardware platforms met het doel waardevermeerdering te realiseren voor hun gemeenschappelijke klanten.

Sinds 2001 hebben de beide ondernemingen de integratie van hun technologieën nagestreefd en hun professionele expertise vergroot om betaalbare, schaalbare asset en service management oplossingen te leveren aan de top 2000 organisaties in de wereld.

Zie voor het volledige (Engelstalige) persbericht: http://www.peregrine.com/about-us/news/press-releases/2005/ibm-alliance.asp

Over Peregrine Systems

Peregrine Systems Inc. ontwikkelt softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het ontwikkelen van IT-Service en Asset Management activiteiten waarbij de kosten en risico's verlaagd en de IT-productiviteit en -dienstverlening verbeterd worden. Asset en Service Management-oplossingen, zoals Asset Tracking, Expense Control, Service Control en Service Alignment, richten zich op specifieke zakelijke problemen. De oplossingen maken het bedrijven mogelijk een veranderende IT-infrastructuur te begeleiden, hun relaties met eindgebruikers en dienstenleveranciers te onderhouden en een beter inzicht te krijgen in het resultaat van IT-investeringen. Peregrine's Evolution Model voorziet in een blauwdruk voor bedrijven die systematisch de efficiëntie van hun IT-activiteiten willen ontwikkelen.

Peregrine Systems is in 1981 opgericht en heeft een rijke traditie als leverancier van oplossingen met uitgebreide functionaliteiten voor de wereldwijde zakelijke markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Diego, Californië. Peregrine Systems heeft tevens kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Meer informatie vindt u op www.peregrine.com.

Over IBM

IBM is de grootste informatietechnologie leverancier ter wereld, met 80 jaar ervaring in bedrijfsinnovatie. Gebaseerd op de kennis van IBM en IBM Business Partners levert de organisatie een brede reeks diensten, oplossingen en technologieën, waarmee klanten, groot of klein, volledig gebruik kunnen maken van het nieuwe e-business tijdperk. Voor meer informatie over IBM, bezoek http://www.ibm.com.