Gemeente Zwolle

Informatiecentrum Stadshagen verhuist naar winkelcentrum

Het Informatiecentrum Stadshagen in de gelijknamige nieuwbouwwijk te Zwolle verhuist medio juli naar de Belvédèrelaan 7, nabij het nieuwe winkelcentrum Stadshagen. Nu is het Informatiecentrum nog gehuisvest aan de Klokkengieterlaan, waar tot voor kort de tijdelijke winkels gevestigd waren. Met het verdwijnen van deze winkels, is ook de (aan)loop van het winkelend publiek sterk verminderd. Met de nieuwe locatie is de bereikbaarheid voor onder meer het winkelend publiek weer optimaal.

Van 11 juli tot en met 26 juli 2005 is het Informatiecentrum gesloten. In deze twee weken wordt de unit waarin het Informatiecentrum is gehuisvest, afgebroken en op de nieuwe plek weer in zijn geheel opgebouwd. Het algemene telefoonnummer van het Informatiecentrum (038) 423 50 50, is via een antwoordapparaat wel bereikbaar. Mensen kunnen een boodschap inspreken, waarna zij zo snel mogelijk worden teruggebeld.

Het Informatiecentrum Stadshagen neemt in de toekomst haar intrek in het Cultuurhuis samen met enkele andere participanten. De ligging van het Cultuurhuis is dan net aan de andere zijde van het winkelcentrum, eveneens goed bereikbaar en toegankelijk voor alle belangstellenden.

Met het Informatiecentrum verhuist ook de directiekeet van de gemeente Zwolle, alsmede de Ontwikkelings Combinatie Stadshagen.


---