Politie Gelderland-Zuid

Verdwaalde man opgespoord

Groesbeek 29-06-2005 - (03)

Dinsdagmiddag werd de politie van Groesbeek gealarmeerd door een vrouw uit Borculo die haar man vermiste. De vrouw had die ochtend haar man ergens bij een restaurant afgezet waarna hij ging trainen voor de vierdaagse. De afspraak was dat zij haar man rond 10.00 uur zou oppikken bij de rotonde aan de Sionsweg.

Toen de man enkele uren later nog niet verschenen was belde zij de politie. De vermiste man had zelf geen mobiele telefoon bij zich. De vermoedelijke route die de man gelopen zou hebben werd afgezocht, echter zonder resultaat.
Kort daarna belde de man zelf op en vertelde dat hij aangekomen was bij het restaurant waar zijn vrouw hem had afgezet. Opluchting alom, maar.toen wist de vrouw niet meer waar dat restaurant was.

De vrouw kon zich nog herinneren dat zij een bord "Limburg-Noord" had gezien. Daarop werd koers gezet naar Mook. Daar werden geen herkenningspunten gevonden. Vervolgens verplaatste de zoektocht zich naar Milsbeek. Daar werd de man aangetroffen bij een wegrestaurant en konden de man en de vrouw, na deze hulpactie van de Groesbeekse politie, weer worden verenigd.