Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 29 juni 2005

23 bekeuringen bij verkeerscontrole

TILBURG Gistermiddag hebben agenten van het politieteam Tilburg Noord een verkeerscontrole gehouden aan de Vlashoflaan in Tilburg. Bij deze controle werden 23 bekeuringen uitgeschreven:

12 automobilisten droegen geen gordel

9 automobilisten konden het rijbewijs op eerste vordering niet tonen


1 automobilist reed in een niet verzekerde auto


1 bromfietser had geen bromfietscertificaat bij zich

Bossche vrouw betrapt bij diefstal van schoenen

TILBURG Gistermiddag om tien over vijf hebben agenten in een schoenenwinkel aan de Heuvel in Tilburg een 18-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden. Zij werd betrapt bij de diefstal van twee paar schoenen.

Politie onderzoek huiselijk geweld

TILBURG Met het opnemen van een uitgebreide aangifte is de politie een onderzoek gestart naar huiselijk geweld. Een 28-jarige vrouw uit Tilburg werd tussen maandag 6 en vrijdag 10 ju ni door haar vriend mishandeld. Hij sleurde de vrouw de slaapkamer van de woning in. Verder kreeg de vrouw meerdere stompen in de buik, werd ze tegen het gezicht geslagen, de keel dicht geknepen en tenslotte kreeg ze ook nog een kopstoot. Omdat huiselijk geweld een van de speerpunten is van de politie Midden en West Brabant, stelt de politie een uitgebreid nader onderzoek in.

Dronken stapper aangehouden

TILBURG Vannacht rond de klok van halfvijf hebben agenten aan de Heuvel in Tilburg een 27-jarige man uit Tilburg aangehouden. Rond tien over vier kreeg de politie de melding dat er twee mannen uit een horecazaak waren gezet en dat deze nu problemen maakten bij de portiers. De 27-jarige man uit Tilburg werd aangehouden toen hij ook na vordering niet wilde vetrekken.

Tilburger 29 dagen de cel in

TILBURG Vanmorgen om tien voor halfzeven hebben agenten aan de Tulpstraat een 34-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij stond nog voor 29 hechtenis gesignaleerd. De man is ingesloten.

Duizenden euros weg bij bedrijfsinbraak

UDENHOUT In Udenhout zijn inbrekers er vannacht met enkele duizenden euros vandoor gegaan. Dat gebeurde bij een inbraak in een bedrijf. Zij waren over de poort van het bedrijf geklommen en bij het kantoor sloegen de inbrekers een ruit in. In het kantoor forceerden ze een kast en daaruit werd het geld weggenomen. Van de 57-jarige eigenaar van het bedrijf heeft de politie vanmorgen een uitgebreide aangifte opgenomen en de politie stelt een nader onderzoek in.

Auteur: Carel Bouman