Ingezonden persbericht

Legaal films downloaden groot succes

tienduizenden films gedowload in 8 weken

ZWOLLE, 20050629 -- ZWOLLE | Sinds acht weken kan men op www.LekkerDownloaden.nl legaal complete DVD films downloaden en onbeperkt kijken. Veel consumenten blijken te willen betalen voor het downloaden van complete films. De afgelopen weken zijn er tienduizenden films gedownload. Nederlandse en Belgische Consumenten zijn vooral te spreken over het feit dat het legaal, veilig, makkelijk en goedkoop is. Men kan eenvoudig en anoniem afrekenen via de telefoon en meteen beginnen met downloaden. Om op de wensen van de bezoekers in te spelen kan men de films nu ook anoniem afrekenen met De Wallie-card, een soort prepaid telefoonkaart voor het internet.


Het principe van LekkerDownloaden.nl
De werkwijze van LekkerDownloaden.nl is simpel. Bezoekers van www.LekkerDownloaden.nl kunnen een keuze maken uit verschillende rubrieken zoals actiefilms, speelfilms, games en volwassenen films. Nadat men een keuze heeft gemaakt kan men kiezen of men eenmalig wil betalen via de telefoon of met een Wallie-Card. Nadat de betaling is voldaan ziet kan de consument beginnen met het downloaden van complete films. Met een snelle internetverbinding kan men een film binnen een half uur downloaden. De films die men op de eigen computer heeft opgeslagen kunnen vervolgens onbeperkt worden afgespeeld.

De afgelopen weken zijn er tientallen nieuwe films van enkele kwaliteitslabels aan het assortiment toegevoegd. Vooral films voor meerderjarigen en games vinden gretig aftrek. Voor minder dan 3 euro kan men al een film van 90 minuten speelduur downloaden.




Ingezonden persbericht