Ingezonden persbericht

ISO-certificering ACES Direct biedt klant zekerheid

Leverancier voldoet als een van de eerste online IT-leveranciers aan strenge normen

TILBURG, 20050701 -- TILBURG - ACES Direct is onlangs als een van de eerste online IT-leveranciers in Nederland ISO 9001-2000 gecertificeerd. De toekenning van deze certificering verzekert klanten ervan dat ze via internet zaken doen met een erkend, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.


ISO (International Standards Organisation) is een instituut dat wereldwijd geaccepteerde normen vaststelt voor producten en diensten van bedrijven. ISO 9001 richt zich specifiek op de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Dat is bij webwinkels die online bestelmogelijkheden bieden én beloven die bestelling binnen een bepaalde termijn ook daadwerkelijk te leveren, van groot belang. Bedrijven die met ACES Direct zaken willen doen, zijn er dankzij de ISO-certificering nu dus ook nog eens zeker van dat hun bestelling gegarandeerd in goede handen is. Het certificaat betekent ook dat ACES Direct bij openbare aanbestedingen en grote projecten voldoet aan de hoge eisen die daarbij gesteld worden.
Het bedrijf is vanzelfsprekend erg trots op het ISO-predikaat. Toch was het certificeringstraject voor de Tilburgse IT-leverancier geen moeizame weg. Directeur Tom Coehorst: "De kwaliteit van dienstverlening stond altijd al erg hoog bij ons in het vaandel. Daarom hebben we de afgelopen jaren al veel tijd gestoken in het vastleggen van werkwijze en bedrijfsprocessen, juist omdat die processen in nauw verband staan met de e-business technologie waarop de website draait. Die energie betaalt zich in het certificeringstraject dubbel en dwars uit". Alle medewerkers en afdelingen werden nauw betrokken bij het ontwikkelen en inzetten van het kwaliteitssysteem. Coehorst: "Omdat iedereen er zo intensief bij betrokken is geweest, is de certificering voor iedereen een kroon op het werk van de afgelopen jaren."

Al sinds de oprichting in 1996 streeft ACES Direct er naar om het inkopen van IT-producten voor de klant zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het bedrijf is een van de grootste online leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies in Nederland. Op de webwinkel vindt de klant informatie, die constant geactualiseerd wordt. Zo zijn altijd de nieuwste artikelen, de laatste model- en prijswijzigingen en de actuele voorraad op de site www.acesdirect.nl te vinden. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Als de bezoeker een product niet kan vinden of een andere vraag heeft, zijn accountmanagers in staat om ook telefonisch ondersteuning te bieden. In tegenstelling tot veel andere webwinkels is ACES Direct eenvoudig telefonisch te bereiken en elke klant heeft er een eigen vaste aanspreekpunt. Meer informatie op www.acesdirect.nl .