Ingezonden persbericht


Persbericht

Veenendaal, 29 juni 2005

MINOX introduceert haar boekhoudpakket nu ook online

VEENENDAAL ­ MINOX Software biedt binnenkort de mogelijkheid het bekroonde administratiepakket MINOX ook via het internet te gebruiken. MINOX betreedt hiermee de groeiende markt van het internetboekhouden. Een markt die met name interessant is voor de "accountant en cliënt"-relaties.

Directeur Ton Janssen, van MINOX Software vindt dat verkeerde argumenten worden gebruikt om internetboekhouden aan de man te brengen: "Ik geloof niet in de enorme besparing op accountantskosten. Waar het werkelijk om gaat is de flexibele en makkelijke wijze van het samenwerken in de administratie van de cliënt. Niet meer op elkaar hoeven te wachten."

"Er zijn MKB-ers die nog twijfelen om een eigen administratiepakket aan te schaffen. Kan ik het wel? Heb ik er de tijd voor? En wil ik het eigenlijk wel? Ook voor deze ondernemers is het internetboekhouden een uitkomst. Probeer een periode van een of twee jaar hoe het bevalt. Afhankelijk hiervan kan men gewoon doorgaan of zelfs meer administratieve taken zelf gaan doen. Eventueel kan de ondernemer zijn eigen Offline pakket aanschaffen. Het grote voordeel is namelijk dat MINOX-Offline qua werking gelijk is aan MINOX-Online! Bovendien zijn beide vormen volledig uitwisselbaar en compatibel met elkaar. En laten we eerlijk zijn: op de lange termijn is kopen voordeliger."

Janssen gelooft niet dat online boekhouden, zoals sommigen voorspellen, dé toekomst is en dat de offline-pakketten spoedig helemaal gaan verdwijnen. "De praktijk leert ons dat dit soort ontwikkelingen bijzonder traag gaan. Accountants- en administratiekantoren doen niet mee aan een hype, maar kiezen voor de beste oplossing op de lange termijn. En dat kan wel eens een combinatie van Online en Offline zijn. Het bewijs wordt nu geleverd door een grote groep gebruikers, die maar geen afscheid wil nemen van MS-DOS. Hoe de verhoudingen tussen Online en Offline in de toekomst ook zullen liggen: MINOX is er klaar voor."

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht