Ingezonden persbericht


Deze week komt voor de derde maal het Bouwkennis Jaarrapport uit. Het Jaarrapport geeft een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor de komende jaren in de bouw- en installatiesector.

Het Jaarrapport is een weergave van uitvoerig onderzoek van Bouwkennis onder 2.500 respondenten die direct of indirect met de bouw-, woon- en installatiewereld te maken hebben zoals gemeenten, ontwikkelaars, architecten, bouwmanagement en adviesbureaus, woningcorporaties, hoofdaannemer B&U, gespecialiseerde onderaannemer, klusbedrijf, installateur, handel en fabrikanten.

Onderwerpen die onder meer in het rapport aan de orde komen zijn:
- bouwproductie en verwachtingen

- bouwbarometer

- economische en demografische ontwikkelingen

- bouwproces en bouwpartijen

- opdrachtgevers en aanbesteding

- dmu en kracht van het bestek

- trends en verwachte ontwikkelingen

- bouwproces en duurzaam bouwen

- projectontwikkeling en grootschalige renovatie
- distributie en aankoopgedrag

- belangrijke diensten en tevredenheid met toelevering
- oriëntatie

- marketingactiviteiten en budgetontwikkeling bij toelevering

Het Bouwkennis Jaarrapport wordt jaarlijks door meer dan 100 bedrijven afgenomen, waardoor wij de kosten voor u voor deze uitgebreide onderzoeksresultaten erg laag kunnen houden. Wij bieden u dit uitvoerige onderzoeksrapport aan voor slechts ¤ 395. Voor basisabonnees is het rapport zelfs gratis.

Wilt u meer informatie over dit rapport ontvangen of het rapport bestellen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@bouwkennis.nl. U kunt ook bellen. Ons telefoonnummer is 010-2066996.

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet,
Met vriendelijke groet,
Bouwkennis.nl

Marjet Rutten
Algemeen Directeur
T 010-2066996

453057060