Politie Zeeland


---


O-3579-2005 Auto over de kop op A58

Op de zuidbaan van de A58 ter hoogte van 's Heer Arendskerke is woensdagmiddag rond 16.30 uur een auto over de kop gegaan.
Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder in de middenberm waarna de auto na een stuurcorrectie over de kop sloeg en in de rechterberm tot stilstand kwam.
Van de inzittenden, 4 Rotterdammers in de leeftijd van 38-/53-jaar, raakten 2 gewond. Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


W-3580-2005 Kop/staartbotsing op A58

Op de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland vond woensdag rond 17.45 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij twee personenauto's beschadigd raakten.
Door onbekende oorzaak reed een 32-jarige automobilist uit Vlissingen tegen de auto voor hem, bestuurd door een 59-jarige man uit Winschoten. Door de klap van de aanrijding kwam de Vlissinger in de sloot tot stilstand, de andere auto belandde in de berm. De Vlissinger is met onbekende verwondingen voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De man uit Winschoten liep lichte verwondingen op in zijn gezicht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland