Gemeente Voerendaal


4/7/2005 - Aanbesteding op uitstroom gerichte dienstverlening Aanbesteding op uitstroom gerichte dienstverlening

De gemeenten van Parkstad Limburg (Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal) en de gemeente Nuth zijn voornemens om voor het jaar 2006 en 2007 gezamenlijk op uitstroom gerichte dienstverlening in te kopen.

Via een niet-openbare aanbestedingsprocedure (aanbesteding met voorafgaande selectie) wensen de gemeenten met één of meerdere aanbieders per perceel overeenkomsten af te sluiten tot het leveren van bovenvermelde dienstverlening. De opdracht valt onder bijlage 1B van de Richtlijn Diensten (92/50/EEG, waarin opgenomen 97/52/EG).

Ingangsdatum van de overeenkomsten is 1 januari 2006, de looptijd is 2 jaar met twee maal een optie voor een éénjarige verlenging.

De aanbesteding heeft betrekking op de volgende percelen: perceel 1: databank
perceel 2: werktrajecten
perceel 3: werkervaringsplaatsen
perceel 4: diagnose
perceel 5: toeleidingstrajecten
perceel 6: voorbereidingstrajecten
perceel 7: integrale arbo-trajecten
perceel 8: arbo-controles
perceel 9: schaduwtrajecten
perceel 10: sluitende aanpak jeugdigen
perceel 11: matchingsbureau
perceel 12: begeleiding en procesbewaking

Exemplaren van de gratis selectieleidraad, waarin opgenomen de selectiecriteria kunnen vanaf 4 juli a.s. worden opgevraagd: via e-mail y.franssen@heerlen.nl, per fax 045-5603995 t.a.v. Mevrouw Y. Franssen.

De aanmelding met inbegrip van alle bescheiden en gegevens dient vóór doch uiterlijk op 8 augustus 2005 om 12.00 uur in het bezit te zijn van projectgroep inkoop Regio Parkstad Limburg, p.a. Gemeente Heerlen, t.a.v. C. Cals, Bureau Inkoop & Aanbestedingen, postbus 1, 6400 AA Heerlen.