PERSBERICHT - 2005-07-04

Million Dollar Sales Award voor de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties heeft opnieuw de 'Million Dollar Sales Award' van China Airlines in ontvangst genomen. Hans van den Born, sales manager Nederland van China Airlines, overhandigde commercieel directeur Coby van Dongen de prijs tijdens een bijeenkomst op haar kantoor in Ridderkerk. China Airlines kent de prijs toe als erkenning voor de bijzondere bijdrage in het afgelopen jaar.

Meest complete aanbod voor Thailand
De samenwerking tussen China Airlines en de Jong Intra Vakanties betreft voor een groot gedeelte de uitstekende vluchten voor het verre reizen product Thailand. De Jong Intra Vakanties kent een sterk stijgende belangstelling voor haar complete reisaanbod voor deze bijzondere bestemming. Het totaal aantal boekingen 2005 kent een plus ten opzichte van de boekingen in het voorgaande jaar. De laatste maanden wordt er ca. 10% meer geboekt dan vorig jaar in de vergelijkbare periode.

Populaire reizen
Naast de volledig georganiseerde groepsreizen zijn ook de individuele arrangementen in Noord Thailand (Chiang Mai, Chiang Rai en Mae Hong Son) erg populair. Ook de boekingen voor de strandbestemmingen Pattaya/Jomtien, Cha-Am/Hua Hin, Koh Samui en Phuket, dat weer grotendeels is hersteld, springen er op een positieve manier bovenuit.

Jaarbrochure 2006
In augustus brengt de Jong Intra Vakanties de nieuwe jaarbrochure Thailand 2006 op de markt. Voor deze brochure zijn de verschillende groepsrondreizen uitgebreid onder de loep genomen en verder geperfectioneerd naar de wensen van en het comfort voor de reizigers. Uniek is de 15 daagse rondreis Juwelen van de Gouden Driekhoek, met alle klassieke en natuurlijke hoogtepunten van Noord Thailand met gegarandeerd vertrek. De geboekte reizen zullen dus altijd doorgang vinden.

Het bestaande Thailand aanbod wordt in de nieuwe brochure ook uitgebreid met een aantal nieuwe individuele reismogelijkheden met als thema bv. koken, fietsen, golfen, welness, mediteren met monniken en medische check-up.

Bij de foto:
Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties, ontvangt de One Million Diollar Sales Award van Hans van de Born van China Airlines (rechts). Links naast haar Wilfried Verkaik, product manager Verre Reizen van De Jong Intra en sales executive Mathieu Hastman van China Airlines.