MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Gigs for Kids, North Sea Jazz voor beginners

Gigs For Kids 2005
North Sea Jazz voor beginners

Het grote muziekfeest met Peer & Parea, Gert-Jan en Jazz Juniors!

Het is weer zover! Speciaal voor de kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar, ook dit jaar een groots spektakel. Woensdagmiddag 6 juli zal het 30-jarige North Sea Jazz Festival van start gaan met het grote muziekfeest Gigs for Kids. Dit muziekprogramma staat garant voor een leerzame maar vooral ook swingende middag.

Peer & Pareas familieconcert Trapperdetrap( 7 mansformatie ) Zanger Peer de Graaf, toetsenman Thijs Borsten, gitarist Stefan Blankestijn en de overige vier musici beleven de meest spannende avonturen. Via beeld en geluid nemen ze het publiek mee op reis langs onderwerpen als de politie, vakantie, vies eten en de wind. Akoestische liedjes en praatjes worden afgewisseld door dansen en zingen samen met de lange vrolijke Peer en zijn muzikale Pareas.

Jazz Juniors
Jazz Juniors bestaat uit kinderen van 10 tot 13 jaar oud. Van blues, swing en jazz tot popmuziek en eigen nummers, alles kunnen ze spelen. In 2003 wonnen ze al de Publieksprijs in de Amsterdam Muziekscholen Prijs, in 2004 de lichtemuziek prijs in het zelfde concours en de eerste prijs in hun categorie in de Prinses Christina Concours.

Gert-Jan van den Ende
Na de geweldige uitvoering van 2004 zal Gert-Jan, bekend van het TV programma Ernst, Bobbie en de rest, ook dit jaar Gigs For Kids presenteren.

Gigs For Kids
Datum : woensdagmiddag 6 juli 2005
Tijden : eerste voorstelling 13:30 uur, tweede voorstelling 15:30 uur
(géén pauzes tijdens de voorstellingen!)
Locatie : Van Goghzaal, Nederlands Congres Centrum (Churchillplein 10, Den Haag)
Prijs : 7,00 (excl. reserveringskosten)

Kaarten zijn vanaf zaterdag 23 april verkrijgbaar via Ticket Service bij de bekende voorverkoopadressen, de 151 grotere postkantoren, 33 GWK stationskantoren en de 12 grote VVV kantoren. Telefonisch bestellen kan via de Nationale theaterkassa: 0900-9203 (45cpm). Online kaartverkoop is mogelijk vanaf 14 mei via: www.northseajazz.com

Het North Sea Jazz Festival vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 juli.