ADO Den Haag

Den Haag, donderdag 16 juni 2005

UITNODIGING

Woensdag 6 juli aanstaande organiseert ADO Den Haag haar jaarlijkse persdag in de ADO Den Haag Business Lounge. De selectie wordt dan gepresenteerd aan de pers en beroepsfotografen worden in de gelegenheid gesteld om foto's te maken.

Om 13.00 uur wordt de verzamelde pers welkom geheten, waarna hoofdtrainer Frans Adelaar kort zal vooruitblikken op het seizoen 2005/2006. Na afloop van het officiële gedeelte vindt er een informele lunch met de voltallige selectie plaats. Om 14.00 uur zal de fotopers de gelegenheid krijgen om op het veld van het Zuiderparkstadion de selectiefoto, portret- en actiefoto's te maken.

Mocht u voornemens zijn deze persdag bij te wonen, dan verzoeken wij u dit vóór maandag 4 juli aanstaande middels een e-mail door te geven aan ondergetekende (t.dijkhuizen@adodenhaag.nl). Vermeld in uw e-mail uw naam, medium, of u deelneemt aan de persbijeenkomst, of u de selectie wilt fotograferen, of dat u bij zowel de persbijeenkomst als de fotosessie aanwezig wilt zijn.

Programma persbijeenkomst 6 juli

13.00 uur: Officieel welkom in de ADO Den Haag Business Lounge 13.05 uur: Vooruitblik op het seizoen 2005/2006
13.20 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen
13.30 uur: Gezamenlijke informele lunch
14.00 uur: Gelegenheid voor het maken van selectiefoto, portretfoto's en actiefoto's 15.00 uur: Einde programma

Eerste training

De eerste training van ADO Den Haag vindt plaats op maandag 4 juli aanstaande. Naar verwachting zal de training om 14.30 uur van start gaan op het trainingsveld direct naast het Zuiderparkstadion.

Afwezigheid Tonny Dijkhuizen

Tonny Dijkhuizen is van 7 tot en met 31 juli aanstaande afwezig. Gedurende zijn afwezigheid kunt u voor dringende zaken contact opnemen met directiesecretaresse Tamara Kuipers (070-3054513).


Noot voor de redactie (

ADO Den Haag