Ingezonden persbericht


Zomercursus Gehoorzame Huishond

Utrecht, 26 juni 2005

De werkgroep Gehoorzame Huishond, de hondentraining van de Dierenbescherming, organiseert ook dit jaar een zomercursus. In de periode van 6 juli tot en met 31 augustus wordt er getraind op woensdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur op het trainingsveld aan de Coltbaan in Nieuwegein. De trainingen in het weekend liggen gedurende deze periode stil.

Deze zomercursus is toegankelijk voor honden vanaf 7 weken. Ook probleemhonden zijn welkom, deze kunnen door de ervaren en gediplomeerde trainers van de groep meer individuele aandacht krijgen. Voor elke training mag uw hond lekker loslopen met de andere honden (op een verkeersveilig terrein natuurlijk). Door middel van de cursus leert u op een hondvriendelijke manier uw hond op te voeden met veel spel; leerzaam en leuk voor hond en baas!

De Dierenbescherming afdeling Utrecht en omstreken organiseert het hele jaar door de cursus Gehoorzame Huishond. Doel van de cursus is dat hond en baas goed met elkaar om leren gaan. Een goed opgevoede hond kunt u overal mee naartoe nemen en bezorgt niemand overlast. Een goede samenwerking tussen hond en baas is daarom voor beiden aangenaam.

De training wordt gegeven aan de Coltbaan in Nieuwegein, tegenover het Oosterlicht College. De kosten bedragen ¤55,- per jaar (inclusief lidmaatschap van de Dierenbescherming) of ¤35,- als u al lid bent.

Heeft u belangstelling voor deze cursus? Neemt u dan contact op met Dierenbescherming afdeling Utrecht e.o. via 030-2468866 of mail naar info@dierenbescherming-utrecht.nl. De informatiefolder wordt u dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jessie Hinten 030-2468866

Dierenbescherming afdeling Utrecht e.o.
Postbus 10.000, 3505 AA Utrecht
tel. 030-2468866 fax. 030-2467882