Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 6 juli t/m vrijdag 12 augustus 2005

Donderdag 7 juli

11.00 uur
Wethouder Brink zal de opening van het Planetenpad van de Stichting Ervarium verrichten. De opening zal geschieden door het ophangen van een schaalmodel van de zon aan het begin van het Planetenpad. Locatie: Utrechtseweg 46 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de theaterproductie NINE. Locatie: Openluchttheater Barchman Wuytierslaan 238 te Amersfoort.

Zaterdag 16 juli

De 48ste editie van de Internationale Tenniskampioenschappen van Nederland, het Dutch Open Tennis, vindt plaats tot en met zondag 24 juli. Verschillende leden van het college zijn gastheer/vrouw op verschillende dagen. Locatie: Sportingclub De Bokkeduinen te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Brink is aanwezig bij de persconferentie en de loting voor het hoofdtoernooi.

Zondag 17 juli

Wethouder Brink verricht samen met tennisser Martin Verkerk de opening van "Amersfoort Tennisstad". Zij zullen dit doen door het laten vallen van schuimrubberen ballen van de Onze Lieve Vrouwe Toren. Het publiek dat een bal vangt zal een kaart ontvangen voor het Dutch Open.. Locatie: Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Maandag 18 juli

08.00 uur
Wethouder Brink verricht de aftrap voor een bijeenkomst voor bedrijven in de binnenstad over het onderwerp Breenet Amersfoort. Locatie: Commissiekamer, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

11.30 uur
Wethouder Brink ontvangt zijn gasten voor de voorrondes van Dutch Open.

Dinsdag 19 juli

08.00 uur
Wethouder Brink verricht de aftrap voor een bijeenkomst voor bedrijven in de binnenstad over het onderwerp Breenet Amersfoort. Locatie: Commissiekamer, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

11.30 uur
Wethouder Brink ontvangt zijn gasten voor de voorrondes van Dutch Open.

Woensdag 20 juli

11.30 uur
Wethouder Strengers ontvangt zijn gasten voor de voorrondes van Dutch Open.

Donderdag 21 juli

11.30 uur

Wethouder Brink en wethouder Jonkman ontvangen hun gasten voor de voorrondes van Dutch Open.

Vrijdag 22 juli

11.30 uur

Wethouder Brink ontvangt zijn gasten voor de kwartfinales van Dutch Open.

Loco-burgemeester De Wilde bezoekt de burgemeestersdag 'Topsport in Amersfoort' op uitnodiging van de organisatie van het Dutch Open Toernooi.

Zaterdag 23 juli

11.30 uur

Wethouder De Wilde ontvangt zijn gasten voor de halve finales van Dutch Open.

Zondag 24 juli

11.30 uur

Loco-burgemeester De Wilde en wethouder Brink ontvangen hun gasten voor de finales van Dutch Open.

Zaterdag 6 augustus

10.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling 'Burgemeesters voor Vrede'. De tentoonstelling informeert over de campagne 'Burgemeesters voor Vrede' geleid door burgemeester Akiba van Hiroshima. De campagne bepleit nucleaire ontwapening. Locatie: Bibliotheek De Zonnehof, Zonnehof 12 te Amersfoort.

Maandag 8 augustus

10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent 'Zomer Hutten Bouwen'. De buurtgroep Huttenbouwen, vrijwilligers uit de wijk, geeft kinderen deze week de gelegenheid om te knutselen aan een bouwdorp. Locatie: Speeltuin 'De Rivierenwijk', Dollardstraat 119 te Amersfoort.

Zaterdag 11 augustus

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld ontvangt een groep Canadese jongeren. Deze jongeren zijn uitgenodigd door Amersfoortse jongeren om deel te nemen aan een voorprogramma van de WereldJongerendagen. De WJD worden dit jaar gehouden in Keulen. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.


---- --