Eemland zuid 10.55 uur

Utrecht 06-07-2005 - Nieuwsberichten Eemland zuid

Spuiters aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werden twee meisjes aangehouden omdat ze graffity hadden aangebracht. Omstreeks 18.25 uur kreeg de politie de melding dat twee meisjes van 10 jaar uit Amersfoort en Hoogland verf aan het spuiten waren op een muur aan de Muurhuizen. De dames werden aangehouden door de agenten en zullen via bureau Halt een alternatieve straf moeten ondergaan.

Verdacht persoon

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden met verdovende middelen op zak.

Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat een man zich verdacht ophield in de omgeving van het Randenbroekerbos. De 27-jarige man uit Amersfoort werd gecontroleerd. Hij bleek een viertal bolletjes met vermoedelijk cocaïne of heroïne in zijn bezit te hebben. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden op de Heiligenbergerweg. Omstreeks 01.40 uur werd de 27-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 520 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal van fiets

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werden twee fietsendieven aangehouden. Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een tweetal personen een fiets aan het openbreken waren op de Nieuwstraat. Agenten gingen ter plaatsen en hier werd het duo, 24 en 47 jaar uit Amersfoort, aangehouden in ingesloten voor verhoor.