Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht 06-07-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Hennep aangetroffen

ELST- Op dinsdagmiddag werd er hennep aangetroffen in een woning. Omstreeks 13.00 uur ging de politie na binnengekomen informatie, poolshoogte nemen bij een woning aan de Veenendaalsestraatweg. In de woning werden 622 planten aangetroffen in een professioneel opgezette hennepkwekerij. De planten, de 28 lampen en de bijbehorende transformatoren werden ingenomen. Onderzoek wees tevens uit dat er illegaal stroom werd afgetapt. Tegen de bewoner, een 64-jarige man, is proces-verbaal opgemaakt.

Straatnaam

DOORN- Op woensdagochtend werden drie mannen aangehouden voor diefstal. Omstreeks 01.00 uur zagen agenten drie mannen lopen op de Van Bennekomweg. Agenten zagen dat een van de mannen iets in de bosjes weggooide. De mannen, in de de leeftijd van 18-jaar afkomstig uit Maarn en Doorn werden aangehouden. Onderzoek wees uit dat ze het straatnaambord Bennekomweg, hadden weggenomen. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Dodelijke aanrijding

RHENEN- Op woensdagochtend vond er een dodelijke aanrijding plaats. Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een boom was aangereden. Agenten gingen ter plaatse troffen een 29-jarige man uit Rhenen levenloos in zijn auto aan. Door onbekende oorzaak was hij van de weg afgeraakt en tegen een boom gebotst. De brandweer moest er aan te pas komen om het slachtoffer uit zijn auto te halen. De politie heeft de zaak in onderzoek.