Ingezonden persbericht


Persbericht

WishUmobile presenteert de nieuwe portal voor afnemers en aanbieders van mobiele data-oplossingen

Leveranciers als Telfort, Ericsson, Hewlett Packard en Ordina nemen zitting in Stuurgroep

Rotterdam, 6 juli 2005 - WishUmobile - onafhankelijke informatieprovider die organisaties helpt bij de oriëntatie en selectie op het gebied van mobiele data-oplossingen - presenteert vandaag zijn nieuwe portal. Hiermee helpt WishUmobile organisaties bij het vinden van alle informatie op het gebied van mobiele data-oplossingen.

WishUmobile is een label van Want2manage BV, dat zich richt op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in ICT gerelateerde markten. Andere labels van Want2manage zijn SourcingCenter en Independenttool.

Op de portal ( www.wishumobile.nl ) biedt WishUmobile als onafhankelijk platform niet alleen informatie aan organisaties, maar ook hulp bij de selectie van de juiste leverancier en de oplossing die bij hen past. WishUmobile geeft zo inzicht in de keten van leveranciers in de veelbewogen markt.

Remco van Dijk, marketingmanager bij Want2manage: "De markt voor mobiele data oplossingen is een push markt. De leveranciers staan klaar om allerlei mooie oplossingen, producten en diensten te realiseren. De eindgebruikers en klantorganisaties zijn echter nog in een veel vroeger stadium qua behoefte en kennisniveau. Dit betekent dat WishUmobile samen met de leveranciers en de Stuurgroep veel energie steekt in het informeren van de markt over mogelijkheden op mobiel data gebied."

Stuurgroep verenigt grote namen
WishUmobile heeft als doel inzicht te verstrekken in de markt. Hierbij is een brede vertegenwoordiging van de oplossingen en leveranciers van belang om een compleet beeld te scheppen en de onafhankelijkheid van het bedrijf te waarborgen. Inmiddels werkt WishUmobile met zo'n twintig leveranciers samen.

Bij de opzet van WishUmobile hebben al een aanzienlijk aantal grote spelers het belang van een onafhankelijke partij onderstreept en geïnvesteerd in het platform. De Stuurgroep bestaat uit Ericsson, Extended Systems, Hewlett Packard, Logica CMG, Ordina, Senza Fili, Sigmax PDA, Telfort en Vodafone. Zij functioneren als een Raad van Advies en adviseren WishUmobile over haar beleid. De Stuurgroep is ingesteld voor 18 maanden, waarna de groep en samenstelling opnieuw wordt vastgesteld.

"Ericsson beschouwt WishUmobile als een uitstekend platform om, samen met andere marktpartijen, aan de markt te laten zien dat we vandaag al oplossingen kunnen aanbieden waar die markt om vraagt", aldus Jos Spierings, Country Manager and Director Channel Management Benelux bij Ericsson Enterprise Europe.

Joris Tinbergen, Manager Marketing & Mobiele Data bij Telfort vertelt: "Dankzij WishUmobile hebben bedrijven de kans om op een laagdrempelige manier te kijken wat mobiele data voor hen kan betekenen. Hierbij staat de klant centraal en niet de techniek of de leverancier. De manier waarop WishUmobile werkt, spreekt ons erg aan. Praktisch en begrijpelijk. Eerst uitleggen wat mobiele data is, hoe het werkt, en wat het op kan leveren. Dan pas zaken als technologiekeuze en leveranciersselectie aan de orde stellen. Deze manier van werken past goed bij de opvattingen van Telfort, vandaar dat wij al vanaf het begin zeer enthousiast dit platform ondersteunen."

"Mobiliteit verhoogt productiviteit. WishUmobile helpt bedrijven een onafhankelijke, juiste inschatting te maken over wat mobiliteit voor hen kan betekenen", aldus Rien Mustert, Marketing Manager Corporate bij Vodafone.

Nu al heeft WishUmobile voor verschillende bedrijven behoefte en eisen geanalyseerd en hen in contact gebracht met de geschikte leveranciers. "In de toekomst zullen wij dit voor nog veel meer bedrijven gaan doen", besluit Remco van Dijk.

(544 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over WishUmobile
WishUmobile is een onafhankelijke informatieprovider die organisaties helpt bij de oriëntatie en selectie op het gebied van mobiele data-oplossingen. Dit gebeurt door afnemers en aanbieders van mobiele data-oplossingen op vier verschillende manieren te ondersteunen: leveranciersselectie, events, productselectie en onderzoek. Zie: http://www.wishumobile.nl

Voor het meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: ingridv@ewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com