ADO Den Haag

Den Haag, woensdag 6 juli 2005

T.a.v. de sportredactie

Zorgverzekeraar DSW hoofdsponsor ADO Den Haag

ADO Den Haag en Zorgverzekeraar DSW hebben vandaag in de business lounge van het Zuiderparkstadion een tweejarige hoofdsponsorovereenkomst getekend. De Schiedamse zorgverzekeraar zal hierdoor de komende twee seizoenen zowel de voor- als achterzijde van de wedstrijdshirts van de residentieclub sieren.

Zorgverzekeraar DSW is al sinds september 2004 hoofdsponsor van de ADO Den Haag jeugdoplei­ding en prijkte bovendien vanaf februari jl. op de rugzijde van de wedstrijdshirts van ADO Den Haag en Jong ADO Den Haag.

Robert Langenbach (algemeen directeur ADO Den Haag): "ADO Den Haag is met het oog op het nieuwe stadion continu op zoek naar bedrijven die willen meegroeien. Zorgverzekeraar DSW is een bedrijf dat in het afgelopen seizoen al met verschillende facetten van onze organisatie kennis heeft kunnen maken. Dat DSW nu heeft besloten zich voor twee jaar als hoofdsponsor aan onze club te verbinden, is een compliment voor de gehele organisatie. Hieruit blijkt dat de specifieke kwaliteiten van onze sponsormogelijkheden worden erkend."

Chris Oomen (voorzitter Raad van Bestuur Zorgverzekeraar DSW): "Gedurende het afgelopen seizoen hebben wij ons als hoofdsponsor van de jeugdopleiding en als shirtsponsor rugzijde aan ADO Den Haag verbonden. Vanuit deze samenwerking hebben wij in de praktijk kunnen ervaren dat ADO een ambitierijke betaald voetbalorganisatie is die wil uitgroeien tot een club voor de gehele regio Haaglanden. Deze doelstelling strookt met ons streven om naast Delfland, Schieland, Westland en Rotterdam ook meer mensen in de regio Haaglanden te laten kiezen voor een ziektekostenver­ze­kering van DSW. Met de stijgende lijn in de prestaties van ADO Den Haag, kunnen wij als hoofd­sponsor in hoge mate profiteren van de exposure die de club zal genereren."

Zorgverzekeraar DSW is voor circa 350.000 verzekerden actief op het terrein van de ziektekos­ten­verzekeringen en werkt nauw samen met Stad Rotterdam Verzekeringen. Voornaamste doel is het bewerkstelligen van een optimale gezondheidszorg voor haar verzekerden. De realisatie van een juiste balans tussen de wensen van de verzekerden en de bijbehorende premie alsmede een vlotte afhandeling van de administratie vormen daarbij belangrijke speerpunten.


Noot voor de redactie (